2777
2789
عنوان

کیا میخوان قبل عید اقدام کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 68 پست
سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعتمترونیدازول ۵۰۰ هر ۱۲ ساعتاوی فلوزول ۱۵۰ هر ۳ روز ی بارویتامین دی هر ۲ ...

عزیزم ببین دوتای اول انتی بیوتیکه که احتمالا عفونتی داشتی که تجویز کرده واست 

اوی فلوزول همون فلوکونازول رحم رو قلیایی میکنه 

دوفامد و ویتامین دی و فولیک اسید هم که لازمه

حالا بنظر من مصرف کن شاید عفونتت برطرف نشده باشه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
این داروهایی ک نوشتم رو دادع بهم منم از امروز شروع کردم ب خوردن ولی میخوام ب جز دوفامد و ویتامین دی ...

بله عزیزم سیاهدونه و عسل عالیه 

تو سایت حلوای میتی رو سرچ کن و درستش کن روز دوم تا تخمک گذاری استفاده کن 

انشالله نتیجه میگیری

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین دوتای اول انتی بیوتیکه که احتمالا عفونتی داشتی که تجویز کرده واست اوی فلوزول همون فلوکونا ...

پس وقتی اقدام کردم قطع کنم ؟؟ 

میتونم اون دوتا رو نخورم؟؟؟ 

چون من پسر نخواسته بودم فقط رفته بودم برا اینکه چرا ت دوره پریودیم ی لخته بزرگ دفع کردم 

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بله عزیزم سیاهدونه و عسل عالیه تو سایت حلوای میتی رو سرچ کن و درستش کن روز دوم تا تخمک گذاری استفاده ...

ممنونم ازت فقط چ جوری مصرفش کنم 

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

پس وقتی اقدام کردم قطع کنم ؟؟ میتونم اون دوتا رو نخورم؟؟؟ چون من پسر نخواسته بودم فقط رفته بودم برا ...

نمیدونم عزیزم کی باید قطع کنی

اگه نمیخوای خب مصرف نکن فقط ویتامین هارو مصرف کن

ممنونم ازت فقط چ جوری مصرفش کنم

متوجه نشدم عزیزم یعنی چی چجوری مصرف کنم 

نمیدونم عزیزم کی باید قطع کنیاگه نمیخوای خب مصرف نکن فقط ویتامین هارو مصرف کن

گفتم تا زمانی ک اقدام کنم بخورم بعدش ن

راستی برای امضاتم ده تا صلوات فرستادم

متوجه نشدم عزیزم یعنی چی چجوری مصرف کنم

اخه شنیدم میگن مصرفش باید ۳ ب ۱ باشه ۳ قاشق عسل ی قاشق‌سیاه دانه ک زیادیه برای ی روز 

ب خاطر همین پرسیدم

گفتم تا زمانی ک اقدام کنم بخورم بعدش نراستی برای امضاتم ده تا صلوات فرستادم

اره عزیزم اینطوری بهتره

اخه شنیدم میگن مصرفش باید ۳ ب ۱ باشه ۳ قاشق عسل ی قاشق‌سیاه دانه ک زیادیه برای ی روز ب خاطر همین پرس ...

راستش عزیزم من مساوی مخلوط میکنم 

راستش عزیزم من مساوی مخلوط میکنم

اها 

یعنی من یه قاشق چای‌خوری صبح‌ها ناشتا به همراه یک قاشق چای‌خوری سیاه دانه رو قورت میدم یا بجوعم؟

یکیم امروزی دو بار یه صبح یه شب کافیه یکم ممنونم ازت مرسی که به تمام سوالاتم جواب میدی

اها یعنی من یه قاشق چای‌خوری صبح‌ها ناشتا به همراه یک قاشق چای‌خوری سیاه دانه رو قورت میدم یا بجوعم؟ ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

عزیزم یکبار صبح ناشتا

از روز اول پریود  تا روز اقدام 

بعدش قطع کن 

اها یعنی من یه قاشق چای‌خوری صبح‌ها ناشتا به همراه یک قاشق چای‌خوری سیاه دانه رو قورت میدم یا بجوعم؟ ...

عزیزم باید سیاهدونه رو بریزی تو خوردکن بعد بلافاصله با عسل مخلوط کنی و بخوری

خواهش میکنم عزیزدلم عزیزم یکبار صبح ناشتااز روز اول پریود تا روز اقدام بعدش قطع کن

ممنونممم ازتتتت