دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تازه یه ماهه اقدام کردی عزیزم؟ اگه اینطوره که طبیعیه تا چند ماه البته رحمتو گرم کن شاید طبعت سردهو ا ...
اره و اینکه پریودم سه روز عقب افتاد و بعد سه روز پریود شدم در حالی که من اصلاً سابقه عقب افتادگی پریود ندارم سابقه اینو دارم که زودتر پریود شم ولی دیرتر نه تو نی نی سایت یکی دو تا از کامنتها رو خوندم دیدم میگن که رحم برای بارداری آماده میشه حالا نمیدونم چقدر درسته چقدر غلطه
سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
گلم من یه سری دارو دکتر بهم داده میتونم اینجا بنویسم راهنماییم کنی که میتونم تو دوران اقدامم اونا رو بخورم یا نه چون تیر ماه داده بود و یه اتفاقی افتاد که نتونستم مصرف کنم و الان دوباره برگشتم که مصرفش کنم
سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂