2777
2789
عنوان

کیا میخوان قبل عید اقدام کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 40 پست
قدمش خیر باشه براتون

ممنونم قشنگم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اولت چیع؟

بچه اولم دختره عزیزم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
من بچه اولم پسرع ۳سالشم هست شوهرم میگه نه،نمیخوام بچه 😐😂

اِاِ خوشبحالت 

شوهر من میگه چهار تا بشن😂😂😂

ولی من فقط مجوز دومی رو صادر کردم اختتامیه 

تازه یه ماهه اقدام کردی عزیزم؟ اگه اینطوره که طبیعیه تا چند ماه البته رحمتو گرم کن شاید طبعت سردهو ا ...

اره و اینکه پریودم سه روز عقب افتاد و بعد سه روز پریود شدم در حالی که من اصلاً سابقه عقب افتادگی پریود ندارم سابقه اینو دارم که زودتر پریود شم ولی دیرتر نه تو نی نی سایت یکی دو تا از کامنت‌ها رو خوندم دیدم میگن که رحم برای بارداری آماده میشه حالا نمی‌دونم چقدر درسته چقدر غلطه

اره و اینکه پریودم سه روز عقب افتاد و بعد سه روز پریود شدم در حالی که من اصلاً سابقه عقب افتادگی پری ...

اره عزیزم اینکه رحم داره آماده میشه‌درسته

ماشالله چ خوش اشتها هم هست😁عیجانمانشالله بسلامتیگلم داری درس میخونی؟باتوجه ب امضات گفتم

فداتشم 

عزیزم حسابداری میخونم

اره عزیزم اینکه رحم داره آماده میشه‌درسته

گلم من یه سری دارو دکتر بهم داده می‌تونم اینجا بنویسم راهنماییم کنی که می‌تونم تو دوران اقدامم اونا رو بخورم یا نه چون تیر ماه داده بود و یه اتفاقی افتاد که نتونستم مصرف کنم و الان دوباره برگشتم که مصرفش کنم