maryyyy مدیر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 عنوان کیا میخوان قبل عید اقدام کنن بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 68 پست بیاین دورهم باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم قشنگا خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 1403/09/03 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعتمترونیدازول ۵۰۰ هر ۱۲ ساعتاوی فلوزول ۱۵۰ هر ۳ روز ی بارویتامین دی هر ۲ ... عزیزم ببین دوتای اول انتی بیوتیکه که احتمالا عفونتی داشتی که تجویز کرده واست اوی فلوزول همون فلوکونازول رحم رو قلیایی میکنه دوفامد و ویتامین دی و فولیک اسید هم که لازمهحالا بنظر من مصرف کن شاید عفونتت برطرف نشده باشه خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 این داروهایی ک نوشتم رو دادع بهم منم از امروز شروع کردم ب خوردن ولی میخوام ب جز دوفامد و ویتامین دی ... بله عزیزم سیاهدونه و عسل عالیه تو سایت حلوای میتی رو سرچ کن و درستش کن روز دوم تا تخمک گذاری استفاده کن انشالله نتیجه میگیری خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20260 عزیزم ببین دوتای اول انتی بیوتیکه که احتمالا عفونتی داشتی که تجویز کرده واست اوی فلوزول همون فلوکونا ... پس وقتی اقدام کردم قطع کنم ؟؟ میتونم اون دوتا رو نخورم؟؟؟ چون من پسر نخواسته بودم فقط رفته بودم برا اینکه چرا ت دوره پریودیم ی لخته بزرگ دفع کردم سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20260 بله عزیزم سیاهدونه و عسل عالیه تو سایت حلوای میتی رو سرچ کن و درستش کن روز دوم تا تخمک گذاری استفاده ... ممنونم ازت فقط چ جوری مصرفش کنم سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
سیندرلا۲۰۰۱ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1174 فدات عزیزم ترم سه گلم میتونم درخواست بدم،چندتا سوال داشتم!
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 پس وقتی اقدام کردم قطع کنم ؟؟ میتونم اون دوتا رو نخورم؟؟؟ چون من پسر نخواسته بودم فقط رفته بودم برا ... نمیدونم عزیزم کی باید قطع کنیاگه نمیخوای خب مصرف نکن فقط ویتامین هارو مصرف کن خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 ممنونم ازت فقط چ جوری مصرفش کنم متوجه نشدم عزیزم یعنی چی چجوری مصرف کنم خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20260 نمیدونم عزیزم کی باید قطع کنیاگه نمیخوای خب مصرف نکن فقط ویتامین هارو مصرف کن گفتم تا زمانی ک اقدام کنم بخورم بعدش نراستی برای امضاتم ده تا صلوات فرستادم سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20260 متوجه نشدم عزیزم یعنی چی چجوری مصرف کنم اخه شنیدم میگن مصرفش باید ۳ ب ۱ باشه ۳ قاشق عسل ی قاشقسیاه دانه ک زیادیه برای ی روز ب خاطر همین پرسیدم سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 گفتم تا زمانی ک اقدام کنم بخورم بعدش نراستی برای امضاتم ده تا صلوات فرستادم اره عزیزم اینطوری بهتره خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 اخه شنیدم میگن مصرفش باید ۳ ب ۱ باشه ۳ قاشق عسل ی قاشقسیاه دانه ک زیادیه برای ی روز ب خاطر همین پرس ... راستش عزیزم من مساوی مخلوط میکنم خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20260 راستش عزیزم من مساوی مخلوط میکنم اها یعنی من یه قاشق چایخوری صبحها ناشتا به همراه یک قاشق چایخوری سیاه دانه رو قورت میدم یا بجوعم؟یکیم امروزی دو بار یه صبح یه شب کافیه یکم ممنونم ازت مرسی که به تمام سوالاتم جواب میدی سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 اها یعنی من یه قاشق چایخوری صبحها ناشتا به همراه یک قاشق چایخوری سیاه دانه رو قورت میدم یا بجوعم؟ ... خواهش میکنم عزیزدلم عزیزم یکبار صبح ناشتااز روز اول پریود تا روز اقدام بعدش قطع کن خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3519 اها یعنی من یه قاشق چایخوری صبحها ناشتا به همراه یک قاشق چایخوری سیاه دانه رو قورت میدم یا بجوعم؟ ... عزیزم باید سیاهدونه رو بریزی تو خوردکن بعد بلافاصله با عسل مخلوط کنی و بخوری خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20260 خواهش میکنم عزیزدلم عزیزم یکبار صبح ناشتااز روز اول پریود تا روز اقدام بعدش قطع کن ممنونممم ازتتتت سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂