2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 82702 بازدید | 1082 پست
من ۲۷ زن داداشم ۴۰ اینا باید باشه عروسیم بهش فقط کارت میدم

ربطی ب سن نداره این صفت های ک بهش نسبت دادی خیلی زشته ک هر سری تاپیک زنداداش پلشت و زشت و کثیف خطابش کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم میکشم ولی چنین چیزی خیلی بهم بر میخوره من فکر میکردم همه همینطور هستن اصلا چنین چیزی مثل مزاحمت ...

خدا کنه نصیب کسی نشی یه جوری میگی میکشم انگار میگی یه لیوان آب میخورم همچین کسی رو خدا نصیب دشمن هم نکنه

وسط خیابون نبوده توی مغازه بوده و اینا اون خانمو میشناسن.بعدم شما خودِ پسره خاستگاری کرده بدتون اومد ...

اول خود پسره گفت که کتک خورد دیگه مادرش دوباره اومد وقتی دید بابام بدش میاد آخه خداوکیلی کدوم عقل کلی میره از بابای یه دختر نوجوان خواستگاری میکنه دخترش رو اونم کی پدر که همیشه دختراش رو کم سن می بینه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
متناشو خوندم هر سری یه فشی به زنداداشش داده و پلشت و کثیف و اینا خطابش کرده اگه کثیفه به بقیه چ ربطی ...

بری خونه زنداداشت بعد برگشتنی بهت اس ام اس بده خونِ پریودِ تو بوده ریخته تو دسشویی؟؟؟؟

تو بهت برنمیخوره؟؟؟؟؟والا ازتون بعیده بهتون برنخوره.اینجا برا هیچی با همه دعوا میکنین اونوقت مث بیشعورا و پلشتا بهتون پیام بدن بگن خون پریود توعه ناراحت نشی نوبره.

اصلا پریودِ اسی بوده باید انقد بیشعورانه پیام بده به روش بیاره؟

توی دسشویی بوده میشست تموم میشد مگه توی خونه بوده؟

بدتر اریناهم حقشه

ولی اسی ولش کن‌کلا باهاش دم پر نشو

من اینارو میگم که بقیه ملتفت شن نمیخوام اتیش تورو تند کنم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اول خود پسره گفت که کتک خورد دیگه مادرش دوباره اومد وقتی دید بابام بدش میاد آخه خداوکیلی کدوم عقل کل ...

از پدر دختر خاستکاری نکنن از کی خاستکاری بکنن مرد همسایه ؟   هرچی حرف میزنی عجیبتر میشی 

ب نظرم کتک کاری بی فرهنگیه خاستکاری کردن عیبی نداره رو فرهنگتون ب نظرن کار کنین

بی فرهنگی یعنی بری از پدر یه دختر نوجوان دخترش رو خواستگاری کنی یعنی اینقدر بی کس دیدی دختر رو که وسط بازار ندیده و نشنیده ادعای عاشقی کنی من اگر اون موقع بچه نبودم یه چندتا هم من میزدم

دختر با عزت بزرگ نشده که وسط خیابون ازش خواستگاری کنن 

اصلا چنین چیزهایی بدون مقدمات تو فرهنگ ما جایی نداره هیچوقت هم نخواهد داشت

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
بری خونه زنداداشت بعد برگشتنی بهت اس ام اس بده خونِ پریودِ تو بوده ریخته تو دسشویی؟؟؟؟تو بهت برنمیخو ...

ی کارایی عجیبی کرده بخدا  بازم گذشت کردم مرسی  ک درک شعورت بالاست سر سفره پدر مادرت بزرگ شی دمت گرم

2810