2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 79522 بازدید | 1082 پست
خب پس چحوری باید خاستگاری میکردنمیشه توضیح بدین؟؟؟توی موقعیت خانم فروشنده بودین چیکار میکردین؟

باید اتم میشکافته فیزیک حل میکرده انیشتین میشده بعد خاستگاری میکرده   

اره اتفاقا منم همین و میگم اگر من بودم زنه رو جر میدادم در مورد زن داداشم اینجوری بگه چشمای خودشو در ...

ما هم همینطوریم نمیدونم چطور باید توصیفش کنم که چقدر تو افکار و ذهن ما چنین چیزی بد  هستش واقعاکسی جرئت نداره هر چند محترمانه بدون مزاحمت حتی اگر خانواده لول بالایی باشه گرچه‌خانواده لول بالا اینطور مقدمه چینی نمیکنه

من یکبار یک خانمی به پدرم گفت که پسرش خواهرم رو دیده پسندیده بابامم گرفت پسره رو اینقدر زد می‌گفت غلط کرده خودشو و هفت جد آبادش زنه هم از اونور خواهرم رو میخواست بزنه یه اوصاعی بود خخخخ حالا اونقدرم از رو غیرت نبود کلا خیلی بدشون میاد از چنین چیزای بدون تشریفاتی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۷ زن داداشم ۴۰ اینا باید باشه عروسیم بهش فقط کارت میدم

وای ۴۰ سالشه و انقد درگیر توعه🙄

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
خب پس چحوری باید خاستگاری میکردنمیشه توضیح بدین؟؟؟توی موقعیت خانم فروشنده بودین چیکار میکردین؟

اصلا خواستگاری نباید. میکرده من اگر جای مادر فروشنده بودم به یه بهانه ای سعی میکردم شماره شون یا شماره خودم رو بدم بهشون یا بکشونمشون مغازه یا مقدمات آشنایی رو بریزم حالا کو تا خواستگاری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اصلا چنین چیزهایی برای ما خیلی بدهیعنی اگر روزی این اتفاق بیفته فکر نکنم خانواده طرف شهر ما طرف رو ز ...

زنده نمیزاری؟ یعنی به قتل میرسونیش؟

مزاحمت از نظرت به اندازه خواستگاری بد نیس؟ یعنی کسی که مزاحمت بشه رو به قتل نمیرسونی؟

عجب!

فکر کرده زرنگه نمیدونه ما زرنگتریم

به نظر من رک بهش بگو... بگو فلانی جون این بار حسادت کردی برخورد زشتی کردی اوکی مهم نیست ولی لطفا دفعه ی بعدی تو کاری که بهت مربوط نیست و بزرگترم اونجا هسته دخالت نکن... همچین ادم ابلهی احتمال اینکه خواستگارات رو بپرونه هست

ما هم همینطوریم نمیدونم چطور باید توصیفش کنم که چقدر تو افکار و ذهن ما چنین چیزی بد هستش واقعاکسی ج ...

چقد فرهنگتون پایین و داغونه

افتخار داره؟

بجای اینکه رو فرهنگتون کار کنید داری تبلیغشم‌میکنی؟

میگفتین نه و تمام دیگه چدا پسر مردمو زدین.پسره چقد خوشحال شده جواب رددادین و با خانواده شما وصلت نکرده.فک کنم هر روز باید از پدرت کتک میخورده بدبخت.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
چقد عجیبین

من درک نمیکنم یعنی واقعا برات طبیعیه یکی ازت تو نگاه اول خواستگاری کنه بدون کوچکترین اطلاعاتی و شما بهت بر نمیخوره؟

چقد فرهنگتون پایین و داغونهافتخار داره؟بجای اینکه رو فرهنگتون کار کنید داری تبلیغشم‌میکنی؟میگفتین نه ...

حقشه کاش خودمم بزرگ بودم میزدمش

ببخشید دیگه فرهنگ ما داغونه عادی نیست برامون وسط خیابون غریبه ها ازمون خواستگاری کنن 

نمیدونم شاید هم ما زندگی رو سخت میگیریم 

عزیز من به نظر من اونم از شان شما دفاع کرده شما مگه سیب زمینی پیازی یا لباسی که تو مغازه پسندیده و خ ...

مادر استارتر که بوده، پس نیازی به این حد از برخورد زشت نبوده!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اصلا خواستگاری نباید. میکرده من اگر جای مادر فروشنده بودم به یه بهانه ای سعی میکردم شماره شون یا شما ...

یا حضرت فیل   خدایا  صبرم بده   خب  خاهرش مامانم کشید کنار گفت شماره منزل بدین ک مادرم تمای بگیره هماهنگ کنیم یا صاحب زمان ظهور کن بخدا وقتشه   

اره حتی شاید بیشتر سنش خیلی از من بیشتره

دور از جونه تو یاد  اون زن داداشه افتادم از حسادت اسید ریخته بود رو صورته خواهر شوهر چون نامزدش خیلی دوسش داشت 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
2810