2777
2789
عنوان

کیا هرگز نمیمیرن

188 بازدید | 25 پست

بنظرتون کی هرگز نمیمیره؟ آیا همه مایی که انقد زور می‌زنیم و حرص میخوریم و این زندگی رو جدی گرفتیم مرگ سراغمون نمیاد ؟؟؟ خیلی وقتا زمانی ک یه نفر فوت میشه همین فکر میاد سراغم که آخه آدم عاقل مگه قرار نیست ی روز همینجوری یهویی بمیری پس چرا انقد غصه میخوری چرا زندگیو جدی میگیری؟ اما بازم همون اشه و همون کاسه از فردا

واقعا چرا ما آدما اینجوری هستیم؟ کاش میشد واقعا بیخیال خیلی چیزا شد و آروم ریلکس با خنده و شادی بدون حتی ی ذره فکر منفی تا زمانی ک میمیریم ب زندگی ادامه بدیم بدون اینکه نگران چیزی باشیم🥲 

یه آشنا داشتیم ک همین چند ساعت پیش تو تصادف فوت شد ی مرد جوان ۲۶ ساله که ی پسر سه ساله داره💔 زنشم ۲۰ سالشه

اینا خییییلی همو دوس داشتن عاشق هم بودن برای من حاضر بودن جون بدن، همش عکسای عاشقانه شونو میزاشتن پروفایل خوش خرم داشتن زندگی می‌کردن کی فکرشو میکرد این آقا بمیره ب این زودی انقد یهویی😔 اصلا حالم از زندگی بهم میخوره دیگه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است ک نامش ب نکویی نبرند

عزیزم شعر قشنگی بود اما ربطی ب تاپیک نداشت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من

اصلا موضوع تاپیکو خوندی😐

عزیزم زندگیه دیگه

تف ب این زندگی اصلا چرا اینجاییم چرا آدمیم اه حالم خرابه