2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده شروع کردم به دق دادنش

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست
خوب تنبیهش کردی. بیخیال دیگه هرکسی اشتباه میکنه مهم اینه پشیمون بشه

میترسم تکرار کنه .بهش اعتماد ندارم مشکلم اینه .یه موقع یکی بهت فحش میده می‌بخشی ولی این دهن لقی و خیانتش باعث شده دیگ از این بعد مخفی کار بشم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

همین الان بگه حق و حقوقت میدم جدا شیم قبول میکنم .به درک هم بگه مهم نیست بخدا .

شما دیگ خیلی داری شور میکنی قضیه رو

بیشتر دنبال بهونه جدایی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم چی میگی. یه جور از چشم میفتن ک دیگ تمومه. ولی عزیزم حالا ک نمیتونی جدا بشی پس سعی کن ببخشیش. همین ک قبول کرده اشتباهشو و معذرت خواهی کرده ینی دوست داره. بخدا اکثر مردا حتی اشتباه خودشونو قبول نمیکنن. این مرد دوست داره. اگر فراموش کنی خودت راحتتر میتونی ادامه بدی. فدای دلت عزیزم. درکت میکنم

بیخیال زندگی و چرا انقد جدی میگیری . حالا یه غلطی کرد هر ادمی رفتار اشتباه بالاخره داره . دیگه بازگو ...

آخه من میترسم دیگ با این آدم حرف بزنم .امروز گفت چرا ناراحتی تا اومدم حرف بزنم پشیمون شدم .

شما دیگ خیلی داری شور میکنی قضیه روبیشتر دنبال بهونه جدایی

نه بخدا اصلن این جور نیست .می‌دونی شهر غریب هستم بهش دیگ اعتماد ندارم برا همین 

میفهمم چی میگی. یه جور از چشم میفتن ک دیگ تمومه. ولی عزیزم حالا ک نمیتونی جدا بشی پس سعی کن ببخشیش. ...

مرسی از دلداریت 

آخه من میترسم دیگ با این آدم حرف بزنم .امروز گفت چرا ناراحتی تا اومدم حرف بزنم پشیمون شدم .

تا حالا چند بار رازاتو فاش کرده؟ چند بار خبرچینی کرده؟ همین یه بار بوده؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه بخدا اصلن این جور نیست .می‌دونی شهر غریب هستم بهش دیگ اعتماد ندارم برا همین

حالا یه غلطی کرده شما کوتاه بیا داری داستان رو سمتی میبری ک بیاد بگه به درک گمشو آدم عاقل به خاطر همچین چیزی طلاق نمیگیره 

بیشتر از این داستان رو لوس نکن تو اوج ببخش ارج و قربت هم حفظ کن 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

تا حالا چند بار رازاتو فاش کرده؟ چند بار خبرچینی کرده؟ همین یه بار بوده؟

قبلن خبر نداشت از چیزای مهم اولین بار بود فهمیده بود ..یچیز خیلی مهمی بوده یعنی من قسم خورده بودم تا زنده ام مادرم نفهمه .

میترسم تکرار کنه .بهش اعتماد ندارم مشکلم اینه .یه موقع یکی بهت فحش میده می‌بخشی ولی این دهن لقی و خی ...

هر مردی ممکنه این اشتباه رو بکنه 

خوب تنبیهش کردی کافیه دیگه. اگه یبار دیگع تکرار کرد اونموقع میتونی تحمل نکنی

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 
میترسم تکرار کنه .بهش اعتماد ندارم مشکلم اینه .یه موقع یکی بهت فحش میده می‌بخشی ولی این دهن لقی و خی ...

چقد ادم سختگیری هستی 

تو همه موارد انقد مته به خشخاش میزاری؟ 

از من به شما نصیحت سختگیری و خشک بودن زیادی ادمارو دور میکنه ازت حالا بقیه مهم نیستن ولی شوهر ادم مهمه انقد جدی نگیر همه چیزو 

مثلا فک کن جدا شدی و با یه اقایی که راز نگهداره ولی خیانت میکنه یا معتاده و کار نمیکنه ازدواج کردی 

زندکی که شوخی نیس عزیز من که مثلا بخاطر یه جمله ولش ولش کنی بری یا انقد هر چی طرف عذر بخواد بگی نه تو خیانتکاری نمی بخشم 

ببخشیدا بیشتر ادامه بدی میگه نمی بخشی نبخش 

هر مردی ممکنه این اشتباه رو بکنه خوب تنبیهش کردی کافیه دیگه. اگه یبار دیگع تکرار کرد اونموقع میتونی ...

همش فکر میکردم این بهترین آدم رو زمین و خدا خیلی منو دوست داره الان فهمیدم نه از این خبرا نبود حواسم به اینم باید باشه قابل اعتماد نیست یه ادمو پیش خودم فرشته فرض  کرده بودم .دیگ بهش کم محلی نمیکنم ولی هرگز نمیزارم چیزای مهمو متوجه بشه .حالا معلوم نیست به مادر و خواهرش چه چیزایی گفته من که خبر ندارم بدونم 

چقد ادم سختگیری هستی تو همه موارد انقد مته به خشخاش میزاری؟ از من به شما نصیحت سختگیری و خشک بودن زی ...

ببین با این خبرچینیش آسیب به چند نفر دیگ هم زده .یعنی حرفایی که زده که فقط مربوط به من نبوده نمیتونم توضیح بدم موضوع خیلی جدی بود بخاطر یه حرف ساده و خاله زنکی فقط نبود حرف آبرو و زندگی یکی دیگ وسط بود که به اونا هم آسیب زد 

ببین با این خبرچینیش آسیب به چند نفر دیگ هم زده .یعنی حرفایی که زده که فقط مربوط به من نبوده نمیتونم ...

ای بابا واقعا متاسفم بابت اتفاق افتاده

ولی خب برای دوام زندگی گاهی ادم مجبوره ببخشه و ادامه بده

بنظر میاد تنبیه شده 

پس شمام ببخش و بعد چند روز سر سنگینی طوری برخورد کن که مثلا تو دلش بگه دمش گرم خدا رو شکر بیخیال شد 

دیگه تکرار نشه که حوصله این وضعیتو ندارم و....

از من به شما نصیحت شوهر همدم هست ولی همراز نیست...

حتی بهترین شوهر دنیا میتونه از دردلاتون بر علیه تون استفاده کنه به وقتش

برای همین نه ازش دلسرد شو نه به فکر جدایی باش فقط بدون هرچیزی رو نباید بهش بگی سفره دلتو نباید پیشش باز کنی

2810