2777
2789
عنوان

دیگه دارم ناامید میشم انگار

314 بازدید | 31 پست

نمیدونم واقعا هی میگم بچه بچسب به درست این حرفا به تو نیومده ولی بازم خب آدمم دیگه من ۲۱ سالمه نه خواستگاری نه پیشنهادی نه چیزی دانشجو هم هستم هرکسی یکیو واسه خودش داره یا حداقل کسیو داره که دوسش داشته باشه یا اصن قبلا دوسش داشته 😂😂 

خندم میگیره اخه قیافمم خیلی بد نیس معمولیم مثل همه دخترا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درسم عالی بودعالی تیزهوشان بودم المپیادی ریاضی خوشگلی کاردستم دادازدوم راهنمایی خاستگارداشتم انقدراومدن رفتن تا۱۷سالگی ازدواج کردم بااون درسی ک میخوندم حتی دیپلمم نگرفتم الان بعداز۱۱سال برام شده حسرت,بی پولی حسرت دیدن دوستام ک به جاهای خوب رسیدن

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

من درسم عالی بودعالی تیزهوشان بودم المپیادی ریاضی خوشگلی کاردستم دادازدوم راهنمایی خاستگارداشتم انقد ...

حیف کردی خودتو

هیچ وقت به ذهنت نرسید دوباره ادامه بدی🙃

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

تا وقتی مستقل نشدی ازدواج نکناینو از من به یادگار داشته باش

ازدواج که نه ولی خب دوس دارم توی این دنیا حداقل یه آدم قلبش برای من پر بزنه منو میبینه خوشحال بشه دوس داشته باشه منو داشته باشه و.. اصن عاشقم بشه یه کلمه😂

اخه ربطی به قیافه هم نداره به خدا به نظرم همه دخترایی که الان این همه خاطرخواه دارن آنجلینا جولین؟ ن ...

ازمن به تونصیحت بالاخره یروزازدواج میکنی ولی الان فقط سعی کن ازلحاظ جایگاه اجتماعی خودتوببری بالا

من درسم عالی بودعالی تیزهوشان بودم المپیادی ریاضی خوشگلی کاردستم دادازدوم راهنمایی خاستگارداشتم انقد ...

منم تو نمونه درس خوندم تجربی

دیپلم گرفتم ولی منم متاسفانه ازدواج کردممممم

شوهرم خوبع

ولی پشیمونم

مستقل بودن خیلی بهتره واسع زن

ازدواج که نه ولی خب دوس دارم توی این دنیا حداقل یه آدم قلبش برای من پر بزنه منو میبینه خوشحال بشه دو ...

همه اینا حرفه

زر مفته

عشق کشکه 

الکی عمرتو سر اینچیزا هدر نده،افسرده میشی اخرش

بیشتر تو جمع باشن

ربطی نداره واقعا من فک و فامیل این همه پسر دارن به چشم یکی نیومدم نه خانواده نه خودشون

ولی خب دوستم کارمند بانک راننده اسنپ و.. بهش پیشنهاد ازدواج میدن واقعا من همیشه میگم اگر خدا نخواد حتی اگر دور یه دختر پر پسر باشه نمیبیننش ولی امان از روزی که خدا بخواد 

حیف کردی خودتوهیچ وقت به ذهنت نرسید دوباره ادامه بدی🙃

خیلی دلم میخواد،شوهرم به زبون میگه بخون ولی حامی نیست ،دیروززدم گوگل تمام دوستای اون موقعم یکی داروسازی خونده یکی دندون پزشکی اکثراموفقاولی من چی ،خاک توسرم

2810