2777
2789
عنوان

شانس از پدر و بردارم هم ن‌یوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 25 پست
خدا را شکر خیلی مراقب خودت باش❤️❤️❤️❤️

مرسی عزیزم همچنین . ولی باز یکی دلیل هاش اینه که میگن مثلا تو شوهر داری در هرصورت زندگیت بهتر از مجرد هاست و‌میگن بده به برادرهات که اون هام زندگی تشکیل بدن ولی خو به ما چه

مرسی عزیزم همچنین . ولی باز یکی دلیل هاش اینه که میگن مثلا تو شوهر داری در هرصورت زندگیت بهتر از مجر ...

حآلا صبر کن برادرهات ازدواج کنن

چهره ی واقعی شون رو میشه 

احتمالا دنبال دختر یک بازاری پولدار

یا معلم بین دوستای تو

بعد هم جلوی همسرشون به شما بی احترامی کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچین پولدار میشن که نگوکلا برادر حسود خواهر استشک نکن تحمل ندارن ببینن شما پولدارتر باشی دایی های م ...

خودت متولد چندی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اشتباه میکنی اگ همچین کاری کنی

دوست من ۳۰ تومن وام گرفت داد ب داداشش

داداشش هیچوقت پس نداد

هرماه قسط وامی رو میداد ک داداشش خرجش کرده بود

مطمعن باش سر این مسعله با شوهرتم ب مشکل میخوری

اصلا چرا درمورد وام هایی ک میتونی بگیری ب خانوادت میگی وقتی میدونی انقد توقع دارن ازت

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

ادم دوسداره تاجایی ک از دستش برمیاد برا خانوادش انجام بده ولی بااین ویزایی ک ازشون گفتی، اگه کمک کنی بعدا بدتر طلبکار نمیشن ازت؟ 

بگو قسط میدم نمیتونم بدم یا بگو‌قرعه نوشتم چیزی نمیدم ...

الان زندگیت بیشتر تو اولپیته 

مگه تا قبل اینکه دانشجوی فرهنگیان بشی، شما خرج خانوادتو میدادی ک الان فک میکنی مسعولی؟

تاحدی ک وقتی میری خونشون چن قلم خرت و پرت ببری عالیه

ولی نه اینکه وام بگیری بدی ب داداشات

والا ب مادرها باشه توقع دارن ما کل دارایی‌مونو بدیم ب داداش‌مون

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مرسی عزیزم همچنین . ولی باز یکی دلیل هاش اینه که میگن مثلا تو شوهر داری در هرصورت زندگیت بهتر از مجر ...

تو از وقت زندگیت میگذری از باهم بودنای دوتاییتون میگذری اگ بچه داری از نصف روزی ک میشه با بچت باشی میگذری بعد پولو بدی یکی دیگ 

پول یا وام قراره بیاد دستت پیش خونواده ات چیزی نگو، اونا از کجا میخوان بفهمن که بخوان ازت بگیرنش وقتی بهشون نگی؟ 

بخدا همین داداشات که دلت براشون میسوزه، ازدواجم نه، از یه دختر خوششون بیاد و دختره از تو خوشش نیاد، ازدواجم نکرده، داداشات همچین بچزوننت که بیا و ببین 

این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒

عزیزم اینو بپذیر تو مسئول زندگی برادرات نیستی پدر مادرت اینارو به دنیا آوردن نه شما .ادامه این کارا باعث بهم ریختن زندگی خودت میشه چه لزومی داره هر چیزی و براشون توضیح بدی و متوقعشون کنی در حدی که دست خالی نری خونشون یه خریدی بکن و بس

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه