2777
2789
عنوان

شانس از پدر و بردارم هم ن‌یوردم

386 بازدید | 25 پست

دوسال دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و ی حقوق ۵ تایی فعلا میگیرم و ی زندگی معمولی دارم با شوهرم و پدر و بردارهامم سرکارن تا ی پولی یا ی وامی گیرم میاد هی میگن بده به ما بخدا اعصابم خورد تا وقتی مجرد خونشون بودم سال به سال پول ی دست لباس نمیدادن بهم حتی مادرمم همش با تیکه و کنایه میگه پول بهم بده و وسایل خوراکی خونت بیار برامون هم دلم میسوزه دوست دارم کمکشون کنم هم خودم نیازهایی دارم مثلا یکی برادرهام تازه می خواد بره سرکار میگه وام مستاجری ات بگیر بده به من هم دلم میسوزه میگم گناه داره کمکش کنم هم دوست دارم نیازها خودم برطرف شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار مادر من را نکنچقدر به برادرهاش رسیدبعد ارثش را بالا کشیدنمریض بود عمل کرد بیمارستان دیدنش نرفتنا ...

ماشین شوهرم تو خونه بابام پارک هست آنوقت یکی بردارهام هرروز میگه ماشین بده زیز پا من . خیلی می خوان بکنن ازم

الآن که مادرم مریض است حتی سر بهش نمی زنن

زنگ نمی زنن بهش 

مادرم وقتی جووون بود همیشه هر روز شام و ناهار سه تا برادر تو خونه اش چتر بودن  مفتخوری کردن تا خودشون پولدار شدن

حتی یک گرم از اونهمه طلای مادربزرگم را بهش ندادن

کل ارث پدربزرگم هیچی بهش ندادن

الآن که نمی تونه بپزه و آشپزی کنه بهش نه سر می زنن نه زنگ

دایی کوچکم گاهی میاد ولی کلی از مادرم دستمزد می گیره

چقدر به خاطر اون برادرها مادرم تو روی پدرم وایستاد. و دسترنج پدرم را به اونها داد

موقع مریضی فقط بابام کنارش بود

مادرم خیلی ساده و لجباز بود

حرف ما را هم گوش نمی داد 

می گفتیم رو نده اینقدر بهشون 

هی گفت بهم محرمن

الآن که مادرم مریض است حتی سر بهش نمی زننزنگ نمی زنن بهش مادرم وقتی جووون بود همیشه هر روز شام و ناه ...

انشالله مادرتون سلامتیش بدست بیاره . پلی خیلی مادرتون سادگی کرد من این کارها نکردم و‌نمیکنم برای برادرهام ولی خیلی تلاش میکنن بکنن ازم حتی دعوا هم میکنن ولی حریفم نمیشن من اولویت ام اول خودم پ بعد شوهرم هست ولی کاش آنقدر داشتن که محتاج دوریال من نبودن شانس من وضع مالی ضعیفی دارن

الآن که مادرم مریض است حتی سر بهش نمی زننزنگ نمی زنن بهش مادرم وقتی جووون بود همیشه هر روز شام و ناه ...

ادمو میندازن تو رودربایستی مثلا یکی برادرهام افسردگی کمی داره تازه می خواد بره سرکار میگه وام مستاجری تو بده بهم که بیشتر انگیزه بگیرم و‌کار کنم هم دوست دارم کمکش کنم دلم میسوزه هم خودم نیاز دارم به وام

انشالله مادرتون سلامتیش بدست بیاره . پلی خیلی مادرتون سادگی کرد من این کارها نکردم و‌نمیکنم برای برا ...

همچین پولدار میشن که نگو

کلا برادر حسود خواهر است

شک نکن تحمل ندارن ببینن شما پولدارتر باشی 

دایی های من ادای ندارها را در می آوردن و از مادرم همه جوره می کندن احترام پدرم هم نگه نمی داشتن 

الآن به حدی پولدار شدن که حد نداره

ولی یاد مادرم نمی کنن

همچین پولدار میشن که نگوکلا برادر حسود خواهر استشک نکن تحمل ندارن ببینن شما پولدارتر باشی دایی های م ...

کاش خدا به برادرها منم بده که نیازمند من نباشن ‌ حرفت درسته عزیزم ‌ . ولی واقعا طمع دارن . باید سعی کنم هرچی دارم نگم بعشون

همچین پولدار میشن که نگوکلا برادر حسود خواهر استشک نکن تحمل ندارن ببینن شما پولدارتر باشی دایی های م ...

از این ورم مادرم خیلی میگه بهشون بذه گناه دارن ولی میدونی مادرم در جایگاه مادری هس احساسات و شرایطش با من فرق داره

از این ورم مادرم خیلی میگه بهشون بذه گناه دارن ولی میدونی مادرم در جایگاه مادری هس احساسات و شرایطش ...

تمام بلاهایی که سر مادرم اومد

مقصر مادربزرگم بود

همه اش به مادرم می گفت پسر نداری 

برادرهات بعدا جای پسرت میشن

ولی جالبه سالهاست برادری نیست

فقط ما دخترها براش موندیم و پدرم

سالها عمر و جووونی اش را هدر داد برای اونا 

تمام بلاهایی که سر مادرم اومدمقصر مادربزرگم بودهمه اش به مادرم می گفت پسر نداری برادرهات بعدا جای پس ...

مآدرسم همینو میگه اونم میگه حامی هات برادرهات هستن از دستشون نده به دردشون بخوره بنظرم تربیت مادرم خیلی اشتباه هست آنقدر همه و اطرافیان ظلم کردن بهم و نزاشت هیچوقت از خودم دفاع کنم و ن نگم به کسی که بدجور ضربه خوردم

تمام بلاهایی که سر مادرم اومدمقصر مادربزرگم بودهمه اش به مادرم می گفت پسر نداری برادرهات بعدا جای پس ...

اصلا یادم نداذ خودم باید اولویت زندگی خودم باشم بشدت مشکلات کمال طلبی و عدم عزت نفس و عدم اعتماد بنفس و مهرطلبی بخاطر تربیت اشتباه مادرم گفتم الان تراپیست میرم خیلی بهتر شدم

2810