2777
2789
عنوان

خانومای قشنگ لر بیاین

152 بازدید | 41 پست

اگه مراسم عروسی یکی از اقوام باشه... یکی از فامیلا عروسش ک لر نیست شمالی‌شمالیه پاشه بیاد عروسی طبق رسم رسوم شوهرش ب خواسته علاقه شوهرش یا همون نامزدش لباس محلی بپوشه کسی پشتش حرف نمیگه بنظرتون؟ مثلا نمیگن دختره هم قوم ما نیست ولی چ پروعه لباس ماروپوشیدع؟؟ سوال مهم تر لینه ک اگ طرف پوشید ولی زلف لری بهش نیاد خوشش نیاد فرق باشه فرق کج بزنه مث این شنیون های جلو مو دیدین کج میزنن رو جلو بد میشه چیزی نیمگن؟؟اخه قبول دارین ک یکم حرف حدیث زیاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما این چیزا بینمون عیب نیست 

و خیلیم خوشحال میشیم لباس محلی ما بپوشین💚

هر مدلی که بهت میاد موهات درست کن

ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

ما این چیزا بینمون عیب نیست و خیلیم خوشحال میشیم لباس محلی ما بپوشین💚هر مدلی که بهت میاد موهات درست ...

از نظر خودتون چ مدل لباس های محلی مده سبک پارچه هاش جدید شیکه و یا چ رنگهایی  اگ عکس دارین بفرستین

2810