2777
2789
عنوان

خانومای قشنگ لر بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 41 پست
از نظر خودتون چ مدل لباس های محلی مده سبک پارچه هاش جدید شیکه و یا چ رنگهایی اگ عکس دارین بفرستین

شما لر کجا ازدواج کردین؟ چون لباس لری ها متفاوت تا من از اونا بهتون بگم

ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

نهه کجا حرف درمیارن خیلیم خوشحال میشن بپوشینولی مذل زلفتو بده به ارایشگر خودش درست کنه شاید بهت اومد

از بچگی هم ک فرق میزدم مامانم میگفت زشت میشی شبیه پیر زنا میسی... من چشام بادومی درشت صورت گرد دارم بخاطر صورت گرد مدل چشام حس میکنم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط همون فرق وسطش دیدم .. فرق میزنم شبیه پیرزنان میشم

حالا یه کم کج اشکال نداره 

ولی زیاد مثل این زیاد جالب نیست فکر میکنی با ارایش کامل خوب میشه اخرش با مدلی خودت میرنی متفاوته

اتفاقا صورت لرها معمولا تپل وگرده خیلیم بهشون میاد

🥺😂استرس دارم میگم خدا کنهههه فامیلاش ازم خوشش بیاد درسته نظر بقیه میگن مهم نیست ولی دوس دارم از نظر بقیه خوب باشم .... عروسیشون شهر دهدشت تالار آپادانا هستش میشناسین؟

🥺😂استرس دارم میگم خدا کنهههه فامیلاش ازم خوشش بیاد درسته نظر بقیه میگن مهم نیست ولی دوس دارم از نظ ...

اتفاقا نیلوفر اصالتا دهدشتیه حتما برو پیجشو پیدا کن من فقط درحد اسم میشناسم شهرشون رو یکبارم رفتم زیاد خبر ندارم

اتفاقا نیلوفر اصالتا دهدشتیه حتما برو پیجشو پیدا کن من فقط درحد اسم میشناسم شهرشون رو یکبارم رفتم زی ...

شما میدونی معمولا قوم لر چ سبک دختر هایی رو می‌میپسندن مثلا شمالی‌شمالیا اسکینی پسند صورت استخونیوست سفید پسندن ولی من تپل چشم درشت مژه ابرو پشت سفیدم :)))

2810