2777
2789
عنوان

خانومای قشنگ لر بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 41 پست
چطور با اونجایی اشنا شدی

۵.۶ سال مجازی بعدش رفتیم برای خواستگاری عقد الان نشونم  عقد هم نیستم ولی عروسیشون دعوت شدم ... در واقع نشون شدم تا خونواده هامون بیشتر آشنا بشن ما میرین اونجا اونا میان شمال ایشالله عید عقد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما اونجا رفتی بیشتر دقت کن رو رفتار وبرخوردشون خیلی ریسک خطرناکی میکنی اینهمه فاصله وتفاوت فرهنگی ...

منم استرس همین‌رو دارم ... مثلا جایی ک من بزرگ شدم ی چیزایی خیلی عادیه ولی برای اونا تابوئی میمونه....تو اطلاع داری از عقیده هاشو بگی؟

منم استرس همین‌رو دارم ... مثلا جایی ک من بزرگ شدم ی چیزایی خیلی عادیه ولی برای اونا تابوئی میمونه.. ...

ببین دختر خوب شما از سن کم به این پسر عادت کردی خودت میگی که خوبیی نداره نه شغل داره نه شعور وبرخورد درستی داره کسی الان به خانوادت فحش میده بعد ازدواج چه بلایی میخواد سرت بیاره

کسی که میخواد ریسک کنه اینهمه فاصله ازدواج کنه حتما طرفش باید یه حسن درست وحسابی داشته باشه 

ما خودمون لریم با طایفه دیگه تو شهر خودمون کلی مشکل داریم تو وصلتهامون بعد شمااا از اونور کشور میخوای بیایی اینور کشور برای چی فقط دوسش داری این نشد دلیل کافی برای ازدواج