2777
2789
عنوان

وااای چرا جو نی نی سایت اینجوری شده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 46 پست
فدای سرت عزیز دلم فدای مهربونیتت بعصیا اینقدر تو زندگیشون مشکل و کمبود دارن که اینجوری خودشونو خالی ...

چقدر خوبه ک میگی خندیدی اخه من خیلی از حرفاش دلم شکست برا تمام مستاجرا برا کسایی ک طلا ندارن برا کسایی ک یه وسیله خونشون خرابه و دستشون خالیه و خیلی چیزای دیگ ک فکر میکرد فحشو توهینه واقعا ادم بدذاتی بود من هیچوقت کاربری کسی رو نگاه نمیکنم ولی ایشون رو چندبار نگاه کرذم ک هیچوقت باهاشون هم کلام نشم 

چقد بدم میاد میرن تاپیکای قبلی رو نگاه میکنن میان حرف میزنولی خدایی خوشم اومد باخنده همه روجواب دادی ...

عاخه داشت از عقده و کمبودای خودش میگفت بحثو رسوند ب پول هی ب من میگفت گشنه😂🤦‍♀️

واقعا من وقتی داشتم تایپ میکردم میخندیدم که یه آدم روانیم نمیتونه اینقدر با پرخاش جواب بده

متاهل🩷🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر منطورت به تاپیکای شما و اون کاربره چندروز پیشه حقیقتا مقصر شما بودی

کدوم نمیدونم 

ولی اگ اونو میگی که بچمو نفرین کرد اگ فکر میکنی اونی که بچه یکساله رو نفرین میکنه درست کارش بله خودت قاضی شو 

ولی واقعا میتونست خیلی راحت خوب حرف بزنه چی بگم 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

چه ربطی داشت 🤔

منظورم اینه.. سوال تخصصی می پرسن. همه متخصص میشن. ودرست و غلط راهنمایی میکنن. بدونه اینکه ضره ای فکر کنن این حق الناس چرا چیزیو بلد نیستم جواب بدم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگه از اول کامنتارو خونده باشین اصلا من حرفی از پول و طلا نزدم فقط ب اسی گفتم چرا توضیح میدی براشون ...

اره من اول همیش صفحه اخرو میخونم وقتی دیدم دعواس کنجکاو شدم از اول ببین چی بوده و متوجه نیت خیر شما شدم حتی همون اول ک ب اسی گفتی توضیح نده واقعا حق گفتی این خیلی بده خیلی بد تا کسی از خوشیش بگ بپرسی ازدواج چندمت بود همسرت چندم اصلا چ ربطی داره من ازدواج سوممه و خیلی خوشبخت شدم ک خیلیا فکر میکنن اگر طلاق بگیری بعدش قراره بدبخت عالم باشی

چقدر خوبه ک میگی خندیدی اخه من خیلی از حرفاش دلم شکست برا تمام مستاجرا برا کسایی ک طلا ندارن برا کسا ...

کار خیلی خوبی کردی که کاربریشو نگاه کردی

اینم بگم نینی یار ب من پیام داد و فکر کنم کاربریش تعلیق شده

و واقعا من هم خیلی خیلی ناراحت شدم

کسی که داشته باشه هیچوقت داراییشو به نمایش نمیذاره این خانوم داشت حرص میخورد بابت اون تاپیک که چرا یه خانومی که مطلقس باید براش طلا کادو ببرن و بخاطر همین اومد کمبوداشو برا من ب اجرا گذاشت

درد و بلای هرچی مستاجر و بقول خودش دهاتی و گشنست بخوره تو سرش😁

متاهل🩷🍃
منظورم اینه.. سوال تخصصی می پرسن. همه متخصص میشن. ودرست و غلط راهنمایی میکنن. بدونه اینکه ضره ای فکر ...

متاسفانه اینجا اگ چیزیم بلد باشی بازم یکی هس که بگه تو اشتباه میکنی 😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

شماهم نفرین کردی بلاخره اونم بچه ی مادره

درسته من خودشو گفتم 

میتونستم مادر یا پدرشو یا هر کسی که براش عزیز بود نفرین کنم یا بچه اشو 

اونم منو نفرین میکرد چیکار به بچه کوچیک داره کسی که اصلا خبر از دعوای ما نداشت واقعا اصلا من مقصر دل سنگ میخواد طفل معصوم نفرین کرد خوبه یکی تو با خودش دعوا داشته باشی بعد بچه ات نفرین کنه خودتو یکم جای من بزاری گلم میفهمی اونم کمتر از من مقصر نبود 

کار خیلی خوبی کردی که کاربریشو نگاه کردیاینم بگم نینی یار ب من پیام داد و فکر کنم کاربریش تعلیق شدهو ...

کاش تعلیق دائمی شده باشه خیلی ادم چندشی بود 

اره واقعا مشخص بود داره حرص النگوهای اسی رو میخوره 

من خودم درد کشیدم سختی کشیدم میدونم خدا چقدر جای حقه و تهش همه ب حقشون میرسن شاید زمان ببره ولی قطعا روزش میرسه ک‌چ خوب چ بد ب حقمون برسیم

کاش تعلیق دائمی شده باشه خیلی ادم چندشی بود اره واقعا مشخص بود داره حرص النگوهای اسی رو میخوره من خو ...

دقیقا کاش اینطور شده باشه

از طرفی من قبل دعواهم داشتیم با خانوما حرف میزدیم گفتم یه عده فقط حسادت میکنن اون سختیه رو نمیبینن که از کجا و چجوری تونستی ب اینجا برسی حکایت این پاچه گیر بود

متاهل🩷🍃
کدوم نمیدونم ولی اگ اونو میگی که بچمو نفرین کرد اگ فکر میکنی اونی که بچه یکساله رو نفرین میکنه درست ...

با کاربریه اولت برای من تاپیک زدی و با هوچی گری و مظلوم نمایی و دروغ ، کاربرها رو علیه من تحریک کردی.

بعضی کاربرها بدون اینکه بدونن قضیه چی بوده ، پیرو حرف های تو یک طرفه به قاضی رفتن و بهم توهین کردن و تو لذت بردی از این اتفاق. 

وقت کاربریه اولت تعلیق شد و کاربری من رو هم به تعلیقی کشوندی ، با کاربری دوم خودت (گیلاس m) دوباره برای من تاپیک زدی و من حضور نداشتم که حتی از خودم دفاع کنم. 

2810