2777
2789

من خستم اصلا چرا بعضیا انقدر خوشبختن بعضیا ۲۰ تا ۲۰تا بدبختی؟خستممممم بابا نمیخام خدا امتحانم کنه!خوشبختم کن بره دیگه اه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

دختره امشب از همجنس بازا دفاع میکرد.من میگفتم گناهه چندشه میگفت ب کی آسیب میزنن؟

اصلا مشخصه خب مسلمون نیس بعد انقد خوشبخت؟حالا شوهرش کیه؟همونی که یک عمر احساس منو ب بازی گرفت و خیانت کرد بم بعدم مثل سگ ولم کرد رفت با این ازدواج کرد 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو زندگیه بقیه ای مگه

اره هستم دیگه هر روز مسافرت پولدار خوشگل سالم بدون مشکل خاص خوشبخت اه.تازه ب منم آسیب زدن منم خر گفتم بش بخشیدم!

الان نتانیاهو ترامپ خوشبختن همه رو بدخت کردن؟

اونارو ول کن ادم معمولی میگم

اونارو ول کن ادم معمولی میگم

عزیزم ربطی نداره اولا ظاهر ماجرا رو نبین 

ما فامیل نزدیکمون وضعشون توپ بود هربار اینستا پست هاز خانوادگی میزاشتن بعد ۱۹سال طلاق گرفت زنه  به خاطر خیانت های مرده

ولی برعکس خواهر زنه زندگیشون معمولی بود وهمسرش یه معلم ساده بود ولی  انقدر تو زندگیشون عشق بود که نگو

دوما زندگی محل ازمایش وسختیه ما نیومدیم اینجا تو رفاه باشیم اومدیم اخرتمون رو بسازیم 

روایت داریم اونیکه تو زنوگی دراسایش وراحتی هستش بایدبه حالش نالید 

یکی پول داره زن وبچه  خوب نداره یکی قیافه داره پول نداره یکی هردو رو داره ولی ازدواج نکرده تا اخر عمر لذت داشتن یه همدم واقعی رو ازدست داده

یکی هم زن خوب داره هم پول وشغل خوب ولی فرزندش ناخلفه 

یکی هم شغل هم پول هم زن وبچه خوب داره ولی ایمان نداره اعتقاد نداره واین بزرگ ترین عذاب وکمبود تودنیا هستش

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺