2777
2789
عنوان

مادر خاستگارم همچین حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 48 پست

یعنی چی که بابات روز خواستگاری نشسته از خواستگارات گفته؟خب ا‌دمی که حرف میزنه منتظر جوابه مگه میشه توقع داشته باشی یه طرفه فقط حرف بزنی؟سکه بنظرم۱۴کمه و‌۱۱۴زیاده همون شصت تا برای دو طرف معقوله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی بگیر همین چیزای کوچیک رو

مهریتم کم نزن که با هر اتفاقی بگن مهریتو میدیم و بندازنت بیرون 

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

حالم از هر ازدواجی که توش معامله میشه به هم میخوره.

کاش خود خدا میومد پایین ومیگفت این چه داستانی بود سر مردم در آورده.

همه چیز از اول تا آخر باید نصف نصف باشه، حتی یک جوراب،تا عشق ها پایدا تر باشه وکسی برای دیگری دور برنداره.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خب برا ۱۱۴ تا باید شدت اذیتا رو بیشتر کننمن که تا حالا ندیدم کسی مهریه بگیره چه اونی که ۱۴ تا داشته ...

نه ما داریم والا هیلی دور برمون زیاد ک دارن قسطی میدن.. ولی همیشه مسعله پولش نیست.. شما فک کن ی خانمی 1 بچه داره میخواد جدا شه. حالا ب هر دلیلی...  حداقل با اون مهریه میتونه حضانت بچه ش بگیره. یا حق حقوق ش ک تو زندگیش شوترش نداده بگیره  یا بلاخره ی ترس برا مرد و خانوادش ک فک نکنن دختر مردم راحت میتونن بیرونش کنن

ما داشتیم تو فامیل دختری ک تو عقد پشت سر باباش شوهرش گولش زد و مهریه ببخشید و از اون روز ب بعد اون روی سگ ش نشون داد چقد اذیتش کرد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بگو فداتشم

خیلی دلم شکسته 

چشام خونه 

من کنکوری ام

امروز عموم ترازمو پرسید منم بهش درصدامو اینا رو نشون دادم(واسه قلمچی) گفت وااییی این چیههه؟؟

تو هدفی هم داری؟🥲

به خدا خیلی خوب بود اگه بخایی میزارم 

ترازم ۶۵۵۵ بود 

درصدامم خوب بود 

شکستم خیلی ، خیلی ، خیلی 

بعد امروز یه دلایلی پیش اومد که من نتونستم برسم به ازمون حضوریش مجبور شدم بمونم خونه انلاین بدم 

اتاقی که هیچ کتابی هم ندارم توش 

مامانمم همون صبح به مامان پارتنرم گفته که من دارم ازمونو انلاین میدم .

پارتنرم هم پیام داده که انلاین دادی؟ 

شکستم 

انگار من هیچی نخوندم 

اخه بلافاصله که ترازا اومد فرستادم براش با خوشحالی گفتم بیا از قبلم بیشتر شدم 🥲💔

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

آره درسته به هر حال بودنش بهتر از نبودنشه اونم توی کشوری که زن حق هیچی نداره

اره واقعا زنها هیج حقی توی زندگی ندارن. 

خیلی دلم شکسته چشام خونه من کنکوری امامروز عموم ترازمو پرسید منم بهش درصدامو اینا رو نشون دادم(واسه ...

تراز چطور حساب میشه هرچی بالاتر بهتر؟؟ زمان ما ی رتبه کنکور بود من اینا رو نمیفهمم اصلا

ولی این حرف عموت برات هدف باشع نه تسلیم.  بخاطر همین حرفها بیشتر تلاش کن 

تراز چطور حساب میشه هرچی بالاتر بهتر؟؟ زمان ما ی رتبه کنکور بود من اینا رو نمیفهمم اصلاولی این حرف ع ...

تراز بالای شش هزار عالیه 

تراز هر قدر بالاا باشه خوبه 

رتبه پایین باشه خوبه 

من رتبه ی قلم چیم امروز توی کشور ۳۵۶ بود 

ممنون گلم🥲❤️

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

تراز بالای شش هزار عالیه تراز هر قدر بالاا باشه خوبه رتبه پایین باشه خوبه من رتبه ی قلم چیم امروز تو ...

وای خیلی خوبه که  چقد زود خودت باختی. اصلا اهمبت نده به این حرفها. همه رو از ذهنت بنداز دور.

وای خیلی خوبه که چقد زود خودت باختی. اصلا اهمبت نده به این حرفها. همه رو از ذهنت بنداز دور.

متاسفانه من خیلی روم حرفا تاثیر می‌ذاره 

ناراحت شدم 

ولی نا امید نشدم 

میرم بالاتر ، من میتونم 😃❤️❤️

2810