2777
2789
عنوان

ب نظرتون شرطم غيرمعقول بود

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 48 پست

فقط میخوام بدونم چرا موندی هنوز شرط گذاشتی ببخشید شایدم ناراحت بشی ولی طرفت روانیه چاقو میکشه حالا به این فکر میکنی که شرطت غیر منطقیه یا نه؟

جدا شو ازش

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاوره گف ادم بدی نیست اما قابل درمانه اما حاضر نشد تست بده ک مشاوره هم جواب قطعی ب من بدهاما درکل ق ...

مشاور بدون بررسی کامل چطور تشخیص داد قابل درمان ه؟؟ ادمی که چاقو میکشه ادم نرمالی نیست! اصلا از کجا معلوم توهمی نیست؟ یا هزار و یک بیماری غیر قابل درمان ارثی؟ بعد از این ادم بچه دار هم بشی کلی ارث بد منتقل میکنه! حتی اگه هیچ کدوم از اینا هم نباشه، خشم و عصبانیت عشق و به نفرت تبدیل میکنه!! کسیکه حاضر نیست بره مشکلشو حل کنه شما نمیتونی درست کنی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
برنگرد این معقوله ،خونه تو این شرایط چ ارزشی داره،ب فکر بچه هم بودی عجیب بود ،زیاده خواهی نبود تضمین ...

زده ب اسم مامانش خونشو.گف نمیدم و همین ی خونرو دارم منو بندازی بیرون چی

گفتم من چرا بندازمت بیرون تو منو همیشه مینداختی بیرون وقت و بی وقت من بعدا چیکار کنم بیرونم کنی؟؟نمبتونم هی برگردم خونه بابام ک

یسریا میگن خواستت معقول نبوده

طرف روانیه میخای با ی روانی زندگی کنی طلاق بگیر تمام

چون دوسش داشتم خاستم پشیمون نشم اینجوری دیگ خودشو نگه میداشت و نمیتونس بیرونم کنه.اما قبول نکرد و زده اسم مامانش خونشو

نمیدونم چون دوسش داشتم فرصت دادم ک اونم قبول نکرد من ترسیدم بازم بیرونم کنه جا نداشته باشم چیکارکنم؟ ...

بنظرم یه مدت ازش فاصله بگیر . برو مشاور بیشتر فکر کن به این راحتیا نرو سمتش فکر کنه کیه

فقط میخوام بدونم چرا موندی هنوز شرط گذاشتی ببخشید شایدم ناراحت بشی ولی طرفت روانیه چاقو میکشه حالا ب ...

تازه اون میگف این اخرین باریه ک بهت زنگ زدم و برم دیگ‌رفتم و شرط نذار واس من تو مامور اوردی شرطم میذاری واسم

منم چون دوسش داشتم شرط گذاشتم قبول نکرد!خونشم زده ب اسم مامانش

زده ب اسم مامانش خونشو.گف نمیدم و همین ی خونرو دارم منو بندازی بیرون چیگفتم من چرا بندازمت بیرون تو ...

نه عزیزم حق داشتی،ای کاش هیچ وقت برنگرده حیف شماست ،شما زن زندگی هستی 

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
حاظرم شرط ببندم این آدم مشکل روانی داره

مشاورمم گف تست نداد اگ میداد من دقیق میگفتم مشکل روانیش چیه اما حاضر نشد ک بده

میگف اخرین باره اومدم سراغت اگ شرطت معقول نباشه میرم

و رفت

اما من فقط خاستم وقتی بیرونم میکنه ی جا داشته باشم همین و اینک نتونه بیرونم کنه

مشاور بدون بررسی کامل چطور تشخیص داد قابل درمان ه؟؟ ادمی که چاقو میکشه ادم نرمالی نیست! اصلا از کجا ...

بامشاوره مسکل نداشت گف میام قرص هم حتی حاضر بود مصرف کنه درصورت لزوم.چون هب منم ی جاهایی مقصر بودم اما درکل تایید نمیکنم کاراشو

چون دوسش داشتم فرصت دادم بهش همین ک اونم کلی منت سرم گذاشت ک اومده و زنگ زده و میگف تو مامور اوردی واسم شرطم میذاری!!

مشاورمم گف تست نداد اگ میداد من دقیق میگفتم مشکل روانیش چیه اما حاضر نشد ک بدهمیگف اخرین باره اومدم ...

ولش کن 

بری سر زندگیت هم چه با مشاور چه بی مشاور چه با شرط چه بدون شرط دور از جونت بدبختت می‌کنه 

بنظرم یه مدت ازش فاصله بگیر . برو مشاور بیشتر فکر کن به این راحتیا نرو سمتش فکر کنه کیه

ن من اصراری نداشتم اون زنگ زد من حتی جلسات شورای حل اختلافمم زفتم و رفته دادگاه همه چیم و شکایت کیفری گردم ازش با وثیقه بیرونه خودش زنگ زد گف برگرد!منم گفتم مشاوره گف میام درمان میشم هرچی تو بگی

اما تا شرط گذاشتم ک خونه و ااینا گف ن و رفت و گف دیگ تمومه همه چی

نه عزیزم حق داشتی،ای کاش هیچ وقت برنگرده حیف شماست ،شما زن زندگی هستی

بخدا دوسال  و نیم خونه مامانش زندگی کردم بهش چقد خدمت کردم اونم متقابل هوامو داشت نامردیه بگم همش بدی کرده خوبی ام کرده اما چ فایده همش سمت خانواده خودشه حتی ب ناحق

بیرونم میکرد از خونه مامانش هی منم برمیگشم باز میبخشیدم اما اینسری دیگ نمیخام ب راحتی برگردم بااینک خیلی دوسش دارم اما باید قبول میکرد تا برمیگشتم!

ن من اصراری نداشتم اون زنگ زد من حتی جلسات شورای حل اختلافمم زفتم و رفته دادگاه همه چیم و شکایت کیفر ...

اگه ماشینی چیزی میگفتی بهتر بود 

حق طلاق بگیر بجاش . ازدواج کردی زود بچه دار نشییی اصلا

2810