2777
2789
عنوان

ب نظرتون شرطم غيرمعقول بود

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 48 پست
ولش کن بری سر زندگیت هم چه با مشاور چه بی مشاور چه با شرط چه بدون شرط دور از جونت بدبختت می‌کنه

میگف خونرو ب اسمش بزنم بیرونم کنه چی

ی لحاظ حق دارع خب مبترسه اما منم حق دارم و میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ماشینی چیزی میگفتی بهتر بود حق طلاق بگیر بجاش . ازدواج کردی زود بچه دار نشییی اصلا

ماشین ب چ دردم میخوره وقنی بیرونم میکنه از خونه

حق طلاقم اول ازدواج خاستم نداد بم

کلا توقع داره هیچی ب من نده و من برگردم

اگه ماشینی چیزی میگفتی بهتر بود حق طلاق بگیر بجاش . ازدواج کردی زود بچه دار نشییی اصلا

جالبیش اینه همشم میزنه ب‌اسم مامانش

ی داداش بالاکش هم داره 

اونروزو میبینم ک همه چیشو از چنگش درمیارن

میگف خونرو ب اسمش بزنم بیرونم کنه چیی لحاظ حق دارع خب مبترسه اما منم حق دارم و میترسم

یعنی واقعا خاطری به خاطر یه خونه که اندازه مهریه ت نیست این حیوان رو تحمل کنی ( البته ببخشید اینجوری گفتم آخه کسی که چاقو می‌کشه رو و خودت و خانواده ت دیگه جای فکر کردن هم حتی نداره )

ماشین ب چ دردم میخوره وقنی بیرونم میکنه از خونهحق طلاقم اول ازدواج خاستم نداد بمکلا توقع داره هیچی ب ...

خوب روی خواسته هات پافشاری کن نزار اسون بدستت بیاره که بعدشم چاقو و تهدید کنه

بامشاوره مسکل نداشت گف میام قرص هم حتی حاضر بود مصرف کنه درصورت لزوم.چون هب منم ی جاهایی مقصر بودم ا ...

تا تست نده چطوری میخواد دارو‌مصرف کنه؟ اول باید تشخیص داده شه

حالا میخوای چکار کنی

در مورد مهریه نظری ندارم ولی واقعا اگه میخوای بهش فرصت بدی (که از نظر من اشتباهه) جابه جایی محل زندگی و درمان حداقل شروطی ه که باید بذاری

تا متوجه تغییراتش و خوب شدنش هم نشدی نمیری باهاش زیر یک سقف!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یعنی واقعا خاطری به خاطر یه خونه که اندازه مهریه ت نیست این حیوان رو تحمل کنی ( البته ببخشید اینجوری ...

همونم ک نداد ک

زده ب اسم مامانش منم حق مبدم بترسه خونشو بده ب منی ک دادخاست طلاق دادم اما منم حق دارم بترسم بااون برم توخونه زندگی کنم و هیچ پشتوانه ایی نباشه

ح۳ داشتی بابا دقیقا مهریه هم میگم خب عین چی میپیچونن

دیگ اگ ب اونجا برسه دیگ مهم نیس بپیچونن

جداشدن مهمه واسم

من فقط دنبال پشتوانه بودم ک برگشتم جا داشته باشم و چنسال بعد بچه دار شدم نتونه بیرونم کنه و بدون جا بمونم

خوب روی خواسته هات پافشاری کن نزار اسون بدستت بیاره که بعدشم چاقو و تهدید کنه

دقیقن

اون ک رف دیگ فکرم نکنم بیاد سراغم

مشاورم گف خیلی عاشقته ممکنه بیاد

اما من بعید میدونم

تا تست نده چطوری میخواد دارو‌مصرف کنه؟ اول باید تشخیص داده شهحالا میخوای چکار کنیدر مورد مهریه نظری ...

منظورش بعد تست بود ک حاضر نشد بده دبگ

عصبی شد سر شرط ها و رفت

تا تست نده چطوری میخواد دارو‌مصرف کنه؟ اول باید تشخیص داده شهحالا میخوای چکار کنیدر مورد مهریه نظری ...

من دنبال مهریه نیستم دنبال پشتوانه هستم چون سابقه بیرون کردن منو داشت سابقع اینک دو هفته ی ماه منو ول کنه وبیخبر باشم داشت میخام ی جا داشته باشم ک خیالم راحت باشه

همونم ک نداد کزده ب اسم مامانش منم حق مبدم بترسه خونشو بده ب منی ک دادخاست طلاق دادم اما منم حق دارم ...

اصلا با این شرایط چرا میخوای بری دقیقا ؟ 

تا عروسی نکردی خودتو نجات بده 

2810