دوسال و نيم عقدم عروسي نكردم شوهرم خیلی بددهن بود تهمت ناموسی ب من میز وقتی عصبی میشد از خونه مامانشم بیرونم میکرد وقتی اروم بود بهترین مرددنیا بود عصبی ک میشد دیگ کنترل نمیشد کرد دوبار روخودم چاقو اورد ولی اسیب ب من نزد اخرین شبم ک دیگ بریده بودم خانوادم زفتن لوازمم رو جم کنن رواوناهم چاقو کشید و خلاصه شکایت و ابروریزی شد دوماه خبری ازش نبود تا هفته پیش اومد گف پشیمونم برگرد و اشتی کنیم منم گفتم اول مشاوره رفتیم مشاوزه صحبت کردیم و من دوتا سرط گذاشتم بکی اینک خونشو ب اسمم کنه منم مهریمو میبخشم هرچند ک مهریه من دو برابر خونش میشه و اینک خونش رو ازاون محل باید ببره چون ابروریزی شده و بالای خونه مادرشوهرمه و مادرشوهرمم خیلی دخالت میکنه.اونم قبول نکرد و رفت.مشاورمم گف بخادت میاد.نخاست هم جداشو ب نظر اختلال داره ک حاضر نشد تست شخصیت هم بده.ب نظر شما کار من غیر منطقی بود؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.