2777
2789
عنوان

ب نظرتون شرطم غيرمعقول بود

282 بازدید | 48 پست

دوسال و نيم عقدم عروسي نكردم شوهرم خیلی بددهن بود تهمت ناموسی ب من میز وقتی عصبی میشد از خونه مامانشم بیرونم میکرد وقتی اروم بود بهترین مرددنیا بود عصبی ک میشد دیگ کنترل نمیشد کرد دوبار روخودم چاقو اورد ولی اسیب ب من نزد اخرین شبم ک دیگ بریده بودم خانوادم زفتن لوازمم رو جم کنن رواوناهم چاقو کشید و خلاصه شکایت و ابروریزی شد دوماه خبری ازش نبود تا هفته پیش اومد گف پشیمونم برگرد و اشتی کنیم منم گفتم اول مشاوره رفتیم مشاوزه صحبت کردیم و من دوتا سرط گذاشتم بکی اینک خونشو ب اسمم کنه منم مهریمو میبخشم هرچند ک مهریه من دو برابر خونش میشه و اینک خونش رو ازاون محل باید ببره چون ابروریزی شده و بالای خونه مادرشوهرمه و مادرشوهرمم خیلی دخالت میکنه.اونم قبول نکرد و رفت.مشاورمم گف بخادت میاد.نخاست هم جداشو ب نظر اختلال داره ک حاضر نشد تست شخصیت هم بده.ب نظر شما کار من غیر منطقی بود؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونش بده به من که هر آن ممکنه بزاری بری خب ریسکه براش ولی کار خوبی گردی

منم خب مهریمو میبخشیدم!مهریه من دوبرابر خونش میشه و اینک وقتی بیرونم میکنه من چ اعتمادی برگردم فردا بچه هم بیارم منو بیرون کنه چیکار کنم

اگه قبول نکرد برنگرد خیلی سخته با مادرشوهر

ن دیگ نکرد و رفت کلا خبری ازش نیست امشبم تولدمه اما خبری نشد ازش گف‌نمیخام و رفت.

من دوسال و نیم از خونه مامانش بیرون میکرد من بازم برمیگشتم

اما میخام بدونم شرطی ک گذاشتم غیر منطقی بوده؟؟؟ زیاد بوده؟

منم خب مهریمو میبخشیدم!مهریه من دوبرابر خونش میشه و اینک وقتی بیرونم میکنه من چ اعتمادی برگردم فردا ...

مهریه 

کی داده کی گرفته😂

بدن هم سالی یکی اووو. بیا بگیر و 

میدونی دارم از زاویه دید اون نگاه میکنم

وگرنه حق با توجه در کل

اره شرطتت غیر معقول بود وقتی میبینی طرفت یه روانی ه چه شرطی؟ تمام!

مشاوره گف ادم بدی نیست اما قابل درمانه اما حاضر نشد تست بده ک مشاوره هم جواب قطعی ب من بده

اما درکل قبول نکرد شروط منو

مهریه کی داده کی گرفته😂بدن هم سالی یکی اووو. بیا بگیر و میدونی دارم از زاویه دید اون نگاه میکنموگرن ...

من دنبال مهریه نیستم فقط میترسم بیرونم میکنه همین😔

اینکه گفتی خونه به اسمت کنه زیاده روی بوده از کجا نخوای طلاق بگیری .میگفتی از اون محل بریم با آرامش ...

همونم قبول نکرد گف بازسازی کردم و نمیرم و همینه و اونم قبول نکرد اصلا حاضر نشد ک صحبت کنیم گف ن و رفت.

اون میخاد بدون عیچ شرطی من برگردم

اما میترسم خب

بیرونم میکرد از خونه مامانش.شب نصف شب روز

ازاین ترسیدم ک این شرط رو گذاشتم

برنگرد این معقوله ،خونه تو این شرایط چ ارزشی داره،ب فکر بچه هم بودی عجیب بود ،زیاده خواهی نبود تضمین میخواستی،شما واقعا میخواستی زندگی کنی

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اینکه از همین اولش چاقو کشی راه انداخته وای بحال اخرش بنظرم که احتمالش کمه عوض بشه

نمیدونم چون دوسش داشتم فرصت دادم ک اونم قبول نکرد من ترسیدم بازم بیرونم کنه جا نداشته باشم چیکارکنم؟؟ازین ترسیدم ک خونشو خاستم اما نداد

2810