2777
2789
عنوان

بنظرتون جن بوده حضور جن

110 بازدید | 14 پست

۵ماهه طبقه زیر زمین خانه مادر شوهرم ساکنم اینو بگم من سابقه افسردگی و مصرف قرص اعصاب به مقطع کوتاهی داشتم اما مشکلم فقط افسردگی بود اونم خیلی جزیی از روزی که خونه مادر همسرم اومدیم برا زندگی تمام کابوس های من شروع شد تاحالا تو عمرم جن ندیده بودم همش میگفتم نکنه توهم میزنم ولی اینو بگم من دوساله که نه قرصی میخورم ن مشکل اعصابی دارم بااینک افسردگی داشتم ولی هیچوقت مشکل توهم و یا اختلال خواب نداشتم همش کابوس میدیدم که چن تا ادم کوتوله با چادر مشکی پشتسر جاریم راه میرن و جاریم تمام خونمو جارو میکرد.... چقد نگاه های جاریم تو خواب وحشتناک بود احساس سنگینی میکردم هیچوقت چیزی با چشمام ندیدم اما سنگینی که یه نفر از کنارم رد میشه یا یه حیوان رد میشه از کنارم اما چیزی نمیدیدم از روزی که اومدم خونه مادرشوهرم هرشب و روزم کابوس جن بود و بختک و استرس های شدید... جدیدن مشکل خوابم جوری بود که مغزم بیدار بود تنم خواب هنگام خواب و بیدار سایه میدیدم اما یک شب که خونه مادرم میخابم همه از این چیزا خبری نیست بنظرتون این خونه جن داره؟ چرا جاریم میاد تو خابم؟ اینم بگم چن ذوز دیگ اسباب کشی داریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجاهم که میرم زیر زمین اما زیر زمین خونه مادرشوهرم قدیمی و نمدارو ترسناک

عزییم ناراحت نشو چرا با این شرایط شوهرت باهاش ازدواج کردی که برین زیر زمین قوربون دلت برم میفهمم جی میکشی❤️😔

عزییم ناراحت نشو چرا با این شرایط شوهرت باهاش ازدواج کردی که برین زیر زمین قوربون دلت برم میفهمم جی ...

اینجا اکثرا خونه ها زیر زمینن چطور اینجا ک میرم حداقل نوسازه 

2810