2777
2789
عنوان

دیگ خوشم نمیاد برم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 39 پست
ن بخدا ن حرف زشت ن کتک

اینجاس که میگهههههه 

پاشو ببر از خونه تتتتتت 

چ بی شعورهههههههه مادرشوهرت 

عه عه 

تو اون بچه رو میبری توجامعه

میبری مدرسه 

آخه توتلاش میکنی واس تربیتش 

اون اونجوری بگه؟؟؟!!

همینو بهونه کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی لزومی نداره قطع رابطه کنی فقط یکم سرسنگین باش کار خونه هم به اندازه انجام بده نه خیلی بشین که بگن دست به سیاهو سفید نمیزنه نه خیلی کارکن که مثل کلفت باشی بعدم از پیرزن جماعت ناراحت نشو کلا 

رسمشونه باید بریم نریم برامون حرف در میارن و..

واای یعنی وقتی تایپکات رو میخوندم حس کردم چقدر زندگیمون یکیه 

با یه فرق که من باهاشون زندگی می‌کنم 

تو که جدایی رابطه تو کمتر کن به درک که حرف در بیارن مثل من نکن 

به خودت و بچت ظلم نکن به خدا خواهرانه بهت میگم 

مادرشوهر منم مثل اونه بهونه بیار خودت رو کوچیک و بی ارزش نکن 

خب چرا وقتی میدونی ازت خوششون نمیاد میری برا شام خونشون میمونی برو بعد شام دو ساعت بشین برگرد 

دیگه وقتی تو روت میگن مفت خور ....باید ارزش قائل شی برا خودت بلند شی شام نخورده برگردی نه اینه با عشق غذام بذاری و بخوری 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نریم زنگ میزنن

بزنن خب مگه چی میشه نمیخورنت که 

میگی نمیتونیم بیاییم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمیشه ک

خودمو گفتم 

چرا میشه 

من اگر بهم توهین کنن قطع ارتباط میکنم . همسرمم اگر دلش بخواد میتونه بره و بیاد . اما پای جدایی و طلاقش هم باید بمونه ‌. چون‌ من با مردی که پشت زنش نباشه زندگی نمیکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan