2777
2789
عنوان

کسی این مشکل با سالمند داشته

85 بازدید | 16 پست

هفتاد سالشه عینک نزنه دیدش وحشتناک پایین 

هرکاری میکنه افتضاح 

میوه میشوره اشغالا بش چسبیده....از اینا بگدریم کارای شخصی خودشم درست انجام نمیده ببخشید دستشویی هم درست نمیشوره 

شب و روز التماسش میکنیم عینک بزنه میگ سخته برام نمیزنه یبار میزنه صدبار نمیزنه 

چکارش کنیم این عینک بزنه خسته شدم از کاراش حموم میره دستشویی میره و....همه کتیف

قبلا اینطور نبود چشماش میدید تمیز بود

چندساله عینکی شده ولی عادت نکرده 

ای خدا چه قد خود خواهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مال ما کلا نمی‌بینه واقعا دیدش خیلی کمه اما باز نمیزنه و ولی این تمیزه نمی‌دونم چرا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
مال ما کلا نمی‌بینه واقعا دیدش خیلی کمه اما باز نمیزنه و ولی این تمیزه نمی‌دونم چرا

لابد لمس میکنه یا  چندین بار میشوره  بالاخره شسته میشه

نمیدونم خیلی کتیف شده خیلی اصلابراش مهم نیست میگ قبلا دیونه بودم هی تمیز میکردم .یعنی دستشویی بری تمیز نکنی  دیونه شدم .ببخشید اصلا شک دارم خودشم تمیز بشوره .موهای بدنشم با بدبختی میزنه .به خوبی هزار بار میگیم بی فایدس تا مجبور میشیم دعواش کنیم بعد ناراحت میشه چرا احترام نگه نمیدارین

لابد لمس میکنه یا چندین بار میشوره بالاخره شسته میشهنمیدونم خیلی کتیف شده خیلی اصلابراش مهم نیست م ...

شاید داره آلزایمر میگیره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
شاید داره آلزایمر میگیره

نمیدونم والا گاهی همین فکر میکنیم ولی چرا تو چیزایی که به نفعشه الزایمر نمیگیره 

بیخیال و راحت طلب شده به فکر خودشه فقط انگار جون دوست شده بقیه مردن هم مردن .قبلا اینطور نبود

لابد لمس میکنه یا چندین بار میشوره بالاخره شسته میشهنمیدونم خیلی کتیف شده خیلی اصلابراش مهم نیست م ...

آخی 🙁 هم برای خودشون سخت شده هم شما 

خیلیا رو دیدم سنشون رفته بالا لجباز شدن 

چرا پرستار نمیگیرن؟

آخی 🙁 هم برای خودشون سخت شده هم شما خیلیا رو دیدم سنشون رفته بالا لجباز شدن چرا پرستار نمیگیرن؟

فداتشم سرپاهستن نیاز به پرستار نداره فقط خودخواه شده .شرایط پرستارگرفتن هم نیست پول کجا بود 

2810