2777
2789

تو روبیکا میخوام پیامش بدم..ایدیشو پیدا کردم طرف کراشمه ولی نمیخام بفهمه منم..فقط میخام بدونم رل داره یا نه؟

دوست خانوادگیمونن و خیلی باهم صمیمی هستیم البته من و اون فقط در حد سلام و خدافزی..همین

(اینستا ندارم که پیامش بدم)

چی بگم م شک نکنه یوقت؟اسم خودمو بزارم اکانتم؟

از چی شروع کنم؟ک سر صحبت باز بشه

لطفا اگه میخاین نظر منفی بدید پست نزارید🫶🏻

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام خوبین افتخار اشنایی میدین جناب؟؟

اگه گفت ایدیمو از کجا اوردی چیییییی

اخه این اکانت خودم نیست من میخام اول پیج شو فالو کنم..پیجمم فالوور نداره هیییییچی

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

اسم خودتو نزار بگو ک پسری و هم سن سال خودشو بگو بعد یک ساعت بگو زندگیت چطوره رل داری سینگلی یکیو برا ...

وا خب این همه دوستاشو فالو داره اونوقت من بگم پسرم..میگه از کجا اوردی ایدیمو و..

بگو سلام خوبی اصل میدی یکم باهاش بحرف بعد بگو میای فاب شیم و رل نداری و اینا

ارههه این خوبهههه مرسی ازت🫶🏻🍭

بگو سلام خوبی اصل میدی یکم باهاش بحرف بعد بگو میای فاب شیم و رل نداری و اینا

اگ گفت اصل بده چی؟

اسم خودمو بگم؟

بگم ک فلان شهرم؟یا دروغ بگم ؟

2810