2777
2789
عنوان

زرنگا کجااان😈میخوام یکیو امتحان کنم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 82 پست

تو میخوای پیام بدی من از دست همکلاسی آقام که هی پیام میده نمیدونم چیکار کنم یه راه حلی هم به من بدین 

ترم اولم ایشون ۶سال بزرگتره پیاماشم همه درسی هست ولی خب دوست ندارم به من پیام بده 

خیلی هم کار راه بندازه 

نماینده کلاسمونه

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییییی تجربشو نداشتمممم ب چوخ میرم اخرش

خب نکن دوست خانوادگی تونه ابروت میره ها 

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
تو میخوای پیام بدی من از دست همکلاسی آقام که هی پیام میده نمیدونم چیکار کنم یه راه حلی هم به من بدین ...

وای منم از این ادمای پیله دارمممم پسرعموم هرروز پیام میده چاپلوسی میکنه همش عزیزم و فداتشم و...ولی من ازش بدم میادددددد

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

اول ی یکماه فالوش کن زیر پستاش نظر بده ب لستوریاش واکنش عادی نشون بده و مث یه ادم معمولی باش بعد یکماه مثلا ی پست احساسی دیدی ریپ بزن ک مثلا اره چقد خوبه و کم کم کاری کن خودش بیاد سمتت 

خب نکن دوست خانوادگی تونه ابروت میره ها

ن نمیگم ک کیم

ولی میخام بدونم رل داره یا ن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

وای منم از این ادمای پیله دارمممم پسرعموم هرروز پیام میده چاپلوسی میکنه همش عزیزم و فداتشم و...ولی م ...

نه نه این بنده خدا خیلی درست حرف میزنه ولی من باز خوشم نمیاد 

چیکار کنم؟ 

اول ی یکماه فالوش کن زیر پستاش نظر بده ب لستوریاش واکنش عادی نشون بده و مث یه ادم معمولی باش بعد یکم ...

خب من هیچییییی فالوور ندارم فقط یدونه اونم رفیقمه

اونوقت شک‌میکنه دیگ

فقط من که انقدر کردم برام طبیعی شدهمیخوای دوستتو ببر تو اکانتت تا اون دروغ بگه تو به چوخ میری🤣

وای کاش کمکم کنیییییی🫠🫠🫠

2810