2777
2789
عنوان

زرنگا کجااان😈میخوام یکیو امتحان کنم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 82 پست
بگو آقای فلانی لطفا ب بنده پیام ندین

ناراحت نمیشه؟ اخه خیلی پسر ساده و مظلومی میزنه خیلی هم کارامو راه میندازه 

چی بهش بگم که غیر مستقیم باشه؟

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
نه نه این بنده خدا خیلی درست حرف میزنه ولی من باز خوشم نمیاد چیکار کنم؟

بنظرم وقتی تو کلاس میبینیش محلش نذار

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم وقتی تو کلاس میبینیش محلش نذار

محلش نمیزارم اصلا من ردیف اول خانم هام ایشون ردیف های آخر پسرا

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
خب من هیچییییی فالوور ندارم فقط یدونه اونم رفیقمهاونوقت شک‌میکنه دیگ

چرا شک کنه اخه ...مثلا ی ادم عادی تو اینستا یهو پیجش دیدی فالوش کردی بعدم اینکارا با صبر باید پیش بره وگرنه اول کاری خراب میشه...باید انگار ک مثلا مهم نیست برات رفتار کنی و کم کم کاری کنی خودش بیاد سمتت

محلش نمیزارم اصلا من ردیف اول خانم هام ایشون ردیف های آخر پسرا

ادامه بده..اونم بیخیال میشه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

اسم خودتو نزار بگو ک پسری و هم سن سال خودشو بگو بعد یک ساعت بگو زندگیت چطوره رل داری سینگلی یکیو برا ...

بفهمه پسری فکر میکنی جوابتو میده؟؟؟ 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

چرا شک کنه اخه ...مثلا ی ادم عادی تو اینستا یهو پیجش دیدی فالوش کردی بعدم اینکارا با صبر باید پیش بر ...

بگم کدوم شهرم یا دروغ بگم؟

مثلا من شمالم..باید بگم مثلا شیرازم؟

یا راستشو بکم؟از همون شهرای شمالو بکم؟

ناراحت نمیشه؟ اخه خیلی پسر ساده و مظلومی میزنه خیلی هم کارامو راه میندازه چی بهش بگم که غیر مستقیم ب ...

ناراحت بشه نشه مهم نیس ، مهم خودتی ، اگر اینجوری برخورد نکردی و بفکر ناراحتی بقیه باشی آخر سر خودت آسیب میبینی و کلا فاصله بگیر با پسرااییی که کار دخترا رو را میندازن

بگم کدوم شهرم یا دروغ بگم؟مثلا من شمالم..باید بگم مثلا شیرازم؟یا راستشو بکم؟از همون شهرای شمالو بکم؟

اولش ک مث یه فالوور عادی هستی و قرار نیس مثلا دوست بشین ...بعد ک خودش اومد سمتت بنظرم اگه قراره ی زمان باهاش باشی حداقل فقط خودت معرفی کامل نکن الان ولی شهر و ..اینا درست بگو 

2810