2777
2789
از آقایون جالب تر کسایی هستن که تاپیک میزنن فقط پسرا بیان بعد میری میبینی نوشته چطوری یه پسرو عاشق خ ...

ی نفر امروز تاپیک زده بود فقط آقایون بیان بعد رفتیم ما هم حرف زدیم فقط کامنت های پسرا رو لایک و جواب میده😂🍂 برگام ریخته بود

خود خانم ها اینجا بعضیاشون واقعا خیلیییی عجیبن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پستموپاک کردم اخه ترسیدم استارتره اون تاپیکه بازبیاد اینجا😂😂

😂 

بیاد با دمپایی میندازمش بیرون 

ظالم بی‌تربیت 

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

ی نفر امروز تاپیک زده بود فقط آقایون بیان بعد رفتیم ما هم حرف زدیم فقط کامنت های پسرا رو لایک و جواب ...

واقعا گاهی به خانوم بودنشون شک می کنم 

از هزار تا مرد هول ترن😐

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

ی نفر امروز تاپیک زده بود فقط آقایون بیان بعد رفتیم ما هم حرف زدیم فقط کامنت های پسرا رو لایک و جواب ...

من خودمم گاهی با کاربرای آقا صحبت میکنم اکثرا با شخصیتن بنده خداها . ولی این رفتارا واقعا عجیبه دیگه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
2810