2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 53 پست
گاهی پیش اومده گفتم نمیرم دعوامون شده و کتک کاری جوری شده خانواده هامون فهمیدن اخر سرم من شدم مقصر خ ...

دیگه نرو بهانه جور کن بزن به مریضی یه مدت نری ادم میشه. واقعاا سخته

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرت اینکه نذاشتم خواهرشوهرم بیاد زشت نبود؟؟ عذاب وجدان دارم ولی واقعا حالم خوب نبود

از روی ناراحتی بود اگر درک دارن که نه ولی یروز که حالت بهتر بود دعوتش کن باهاش حرف بزن بگو دلیلشو. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین دیگه کلا طلبکاره میگه کار میکنم خسته میشم باید روحیم خوب شه جون بگیرم و.... برا هرچیزی توجیهی د ...

بنظرم ی ضبط صدایی دوربینی چیزی بذار تو خونه ، ببین با رفیقاش چکار میکنن

از روی ناراحتی بود اگر درک دارن که نه ولی یروز که حالت بهتر بود دعوتش کن باهاش حرف بزن بگو دلیلشو.

جوری شده بخاطر رفتارای شوهرم خوشم نمیاد اونا رو ببینم چون هر وقت قهر بودم دیدم اونا ذره ایی براشون مهم نیست زندگی خودشونو دارن  هر وقت ک خوب بودیم اومدن سمتم

بگو چیکار کنم مثلا چیکار کردی ؟ شوهر من زورگوعه

هیچی بهش گفتم باید بمونی پیش من گریه فلا اوه مال من بذاره حتی فحش هم میداد الان خیلی بهتر شده من گریه میکردم خودمو چندباری زدم چندبار گفتم جن دیدم میترسم شبای ک سرم داد میزد الکی خودمو میزدم ب تشنج نصف شبا یبار رفتم دو شب رو بالا پشت بوم نشستم با پای لخت صدای پاهاش ک‌اومد خودمو انداختم رو دیوار جیغ داد زد من مثلا میخواستم بگم تو حال خودم نبودم  از این چرتو پرتا 😂😂😂😂 بخدا می‌ره سر کار نیم ساعت هم بیمار میشه میاد پیش من

جوری شده بخاطر رفتارای شوهرم خوشم نمیاد اونا رو ببینم چون هر وقت قهر بودم دیدم اونا ذره ایی براشون م ...

اره حقم داری. چاره چیه. باید اینقد رو به همسرت نمیدادی

هیچی بهش گفتم باید بمونی پیش من گریه فلا اوه مال من بذاره حتی فحش هم میداد الان خیلی بهتر شده من گری ...

اووووه چیکارا نکردی تو 

من خودمو بزنم ب مریضی چو میندازه مریض بوده پنهون کرده🤣🤣

نباید بری خونه مادرت اصلا 

من جات باشم هر پنجشنبه مهمون دعوت میکنم  وقتی ببینه مهمون داری نقشه هاش برآب میشه و تمام 

مهمونم خاهرشور و مادرشوهر برادرشوهر و.....

فقط فک و فامیل خودش هر هفته یکیشون دعوت کن 

بزار دعوا و داد و کتک و .... بشه نرو از خونت بیرون

اووووه چیکارا نکردی تو من خودمو بزنم ب مریضی چو میندازه مریض بوده پنهون کرده🤣🤣

وای 😂😂😂 ن من چندماه بعد از ازدواجم این کارو کردم الان من دعوا راه نندازم اون خوبه البته دعوا. اه بندازم حتی کتک هم میزنه

وای 😂😂😂 ن من چندماه بعد از ازدواجم این کارو کردم الان من دعوا راه نندازم اون خوبه البته دعوا. اه ...

خییییلی باحالی چ سناریویی چیدی دختر 

رفتی بالا پشت بوم🤣🤣🤣🤣

2810