2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهمیت نده خب تو با شوهرت میرفتی بیرون پنجشنبه ها ک‌باید خونه خودت باشی ن خونه پدرت

چیکار کنم

همین خواهرشوهرم گله میکنه نه خونمون میاید نه دوس دارید خونتون بیایم 

یکی نیست بگه عفریته تو میای ادمو عاصی میکنی با بچه هات تو برا وقت گذرونی خودت میای نه بخاطر من

نه اصلا همین خواهرش ازش تعریف میکرد خانوادش چنان ازش تعریف میکردن بعد حالا میگن چیکارش کنیم جرئت ندا ...

ببین مقصر خودتی چرا خونه اتو ترک میکنی بدرک بزار قهر کنه یکم سر و صدا میکنه تهش ساکت میشه خونه اتو ول نکن واسه ارآزل که بیان تو زندگیت... فرض کن از رختخواب و بالشت خونه ات استفاده کنن... اگر من بودم بشدت برخورد میکردم. توجیهات مسخره اس کسی که خسته اس باید باهمسرش وقت بکذرونه تا سرحال بشه نه اینکه دوس و رفیق بیاره... ازبس کوتاه امدی دیگه حرفاتو حساب نمیکنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چیکار کنمهمین خواهرشوهرم گله میکنه نه خونمون میاید نه دوس دارید خونتون بیایم یکی نیست بگه عفریته تو ...

باهاشون رفت آمد نکن اصلا اهمیت نده به اینا چند وقت حسابی بچسب ب شوهرت تا بهت عادت کنه 

نه اصلا همین خواهرش ازش تعریف میکرد خانوادش چنان ازش تعریف میکردن بعد حالا میگن چیکارش کنیم جرئت ندا ...

درضمن بله خواهر و خانواده تعریف میکنن اما شما به تعریفات اونا بسنده کردید تمام!!! پس شناخت خودتون چی.. از اول سکوت کردی رفتی خونه مادرت الانم عادت شده. 

خوب درستش کن ....چیزی نیست نشه درست کرد

فکرشو کن بهش گفتم برا پس انداز هم ک شده انگشتری یا گوشواره ایی هرچند سبک برام بگیر هر وقت نیاز داشتی میفروشیم  میگه ندارم 

بعد ی هفته اومده میگه میخوام برا خودم انگشتر طلا بگیرم بندازم انگشتم 🥴 دیگه نگفتم بهش تو ک گفتی ندارم .گفتم باشه بگیر

اره باید پوست کلفت شم

دقیقا دیگه شل نگیر الان یکساله شوهرم برنامه ریخته با دوستاش برن مسافرت دو روزه هنوز نتونسته بره با اینکه تو این یکسال بیشتر از ۲۰بار من و خودش رفتیم مسافرت اما با اونا نمیره میگه اون خرجی ک با اونا میکنم چرا با تو نرم قبلااااا خیلی رفیق باز بود من اومدم تو زندگیش نزاشتم دیگه یک ماه زمان برد تا درستش کردم 

درضمن بله خواهر و خانواده تعریف میکنن اما شما به تعریفات اونا بسنده کردید تمام!!! پس شناخت خودتون چی ...

اخه زورم میاد میگه ما چیکار کنیم؟ بعد انتظار دارن من پذیرای اونا باشم یک ماه قهر بودم بجز مادرشوهرم  ک گاهی زنگ میزد هیچ کدوم خواهرشوهرام ی زنگ نزدن پدرشوهرم ک کلا هیچ وقت در صحنه نیست 

اخه زورم میاد میگه ما چیکار کنیم؟ بعد انتظار دارن من پذیرای اونا باشم یک ماه قهر بودم بجز مادرشوهرم ...

بله دیگه اونام زندگی و مشکلات خودشون رو دارن بنظرم خودت روشوهرت کار کن از اونا انتظار نداشته باش اگر مداخله کنن بدتر میشه

ببین مقصر خودتی چرا خونه اتو ترک میکنی بدرک بزار قهر کنه یکم سر و صدا میکنه تهش ساکت میشه خونه اتو و ...

گاهی پیش اومده گفتم نمیرم دعوامون شده و کتک کاری جوری شده خانواده هامون فهمیدن اخر سرم من شدم مقصر خب میرفتی ی شب بود دیگه ؟ اینا چیزایی هستن ک میشنوم

بله دیگه اونام زندگی و مشکلات خودشون رو دارن بنظرم خودت روشوهرت کار کن از اونا انتظار نداشته باش اگر ...

بنظرت اینکه نذاشتم خواهرشوهرم بیاد زشت نبود؟؟ عذاب وجدان دارم ولی واقعا حالم خوب نبود 

2810