2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه زشت نبود بره بشینه خونه اش چند روز دیگه زنگش بزن از دلش در بیار

برا خودش صبی امده خونه مادرش خوشگذرونی  الانم میخواست من پذیراش باشم ی جا بند نمیشه خوشبحالش شوهرش صب تا شب درحال جون کندنه اینم اختیار همه چی دستشه اصلا عین خیالش نیست پسر۱۵ سالش معتاده و فراری کلی سوءسابقه داره 

اهمیت نده بره پی زندگیش

اره اصلا ی طوری شده میگم کلا سمتشون نرم چه سودی برام داشتن من اوایل خیلی خیلی احترامشونو داشتم  جوری ک گاهی سه بار در هفته خونم بودن ولی دیدم اینا فقط تو خوشی ها هستن دقیقا بعد از اینکه میدیدن پسرشون چقد رفتاراش باهام بده و هیچکدومشون جز مادرشوهرم طرفم رو نمیگرفت دیگه کم کم همه چی عوض شد ی شب با شوهرم بحثم شد و شبونه بیرونم کرد گفت باید بری و چون دیر وقت بود منو برد خونه مامانش اینا ساعت ۳ شب بود فرداش همین خواهرشوهرم اومد مادرش براش قورمه سبزی بار گذاشت و نشستن خوردن و ظرفارو گذاشت منه احمق شستم  پیش خودم گفتم مادرشوهرم گناه داره خواهرشوهرم نمیکرد ی زنگ ب برادرش بزنه ب اصرار مادرش بهش زنگ زد اونم در حد دو کلمه

شامشو خورد رفت حتی باهام خدافظی هم نکرد

یا یک ماه قهر بودم میومد رد میشد از جلو خونه مادرم اینا ی حالی نمیپرسید همینا باعث شدن کلا از چشمم بیفتن 

ببین خودشون بار ها بار ها پیش همه میگفتن عروسمون خییییلی خوبه و واقعا هم بودم ولی  اونا ارزش نداشتن جوری شد ک ی ساله پا نذاشتم خونه خواهرشوهرم چون بعد سقطم شوهرش بهم گفت بچه هم نیورد بچه داری یاد بگیره 

اونجا فهمیدم فقط در ظاهر خوبن اونم چون من باهاشون خوبم

اره اصلا ی طوری شده میگم کلا سمتشون نرم چه سودی برام داشتن من اوایل خیلی خیلی احترامشونو داشتم جوری ...

ببین اصلاااا کحل،، س،،،گ هم بهش نده اینجور آدما لیاقت ندارن زنی ک بچه خودشو نتونه کنترل کنه بفهم چقد بی خیال و سر ب هواس خودتو الکی عذاب نده دورت بگردم 

ببین اصلاااا کحل،، س،،،گ هم بهش نده اینجور آدما لیاقت ندارن زنی ک بچه خودشو نتونه کنترل کنه بفهم چقد ...

اره رفته رفته خجالتو کنار گذاشتم و این شده ک هر وقت منو میبینن میگن چرا نمیای خونمون (قبلا اونا خیلی میومدن م

البته برا شام و ناهار)منم بعضی وقتا بعد شام ی سر میرفتم با شوهرم ولی دیگه بخاطر اولین بی احترامیشون (من ی سقط تو ۸ هفته داشتم ۲۰ روز بعد سقطم  مادرشوهرم و دامادش باهم پچ پچ میکردن راجبم ک یهو دامادش گفت بچه ایی هم بدنیا نیورد بچه داری یاد بگیره این حرفش بدجور اشکمو دراورد ) بعد اون همه محبت و احترامم ب اونا دیگه نرفتم خونشون هرچند اونا میومدن و بخیال خودشون شوخی میکردن

ببین اصلاااا کحل،، س،،،گ هم بهش نده اینجور آدما لیاقت ندارن زنی ک بچه خودشو نتونه کنترل کنه بفهم چقد ...

دیگه همین شده دلیلی نمیبینم برم خونشون یا حتی اونا بیان

چون پدرشوهرم کلا در صحنه نیست و پسر خودشم گردن نمیگیره فقط مادرشوهرم بود ک اونم وقتی چشمش ب دختراش میفته فکر میکنه من باید کلفتیشونو بکنم ادم ی رویی نیست

فکرشو کن بهش گفتم برا پس انداز هم ک شده انگشتری یا گوشواره ایی هرچند سبک برام بگیر هر وقت نیاز داشتی ...

خودت بخر .پول خودت را جمع کن بخر .اون هم پول خودش را جمع کرده واسه خودش خریده به نام خودش طلا باشه.الان چون طلا گرونه واسه خودش‌ون میخرند که بدون چونه و شرط با همسر راحت بفروشند اختیار دست خودش باشه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ