2777
2789
عنوان

دیشب پلیس ماشینمون رو توقیف کرد برد پارکینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست
الان ما باید چیکار کنیم خیلی طول می‌کشه مراحلش ؟به ما گفتن شنبه بریم راهنمایی رانندگی که نگاه کنن بب ...

اگه دستور رو پلاک باشه که احتمالا همینجوره حدودا سه چهار روز زمان میبره 

شایدم صاحب پلاک جایی بدهی یا شکایتی ازش شده حکم توقیف اموالش دادن ماشین شمام الان جزع اموال اون حساب میشه اگه اینجوری باشه یجورایی باید فعلا قید ماشینتون بزنین 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دستور رو پلاک باشه که احتمالا همینجوره حدودا سه چهار روز زمان میبره شایدم صاحب پلاک جایی بدهی یا ...

ای بابا خدا نکنه 

پیش پلیس هم معلوم نبود 

خدا کنه به آسونی بگذره

چرا موعدش تموم شده باشه که باید بدون دوباره موعد بگیرن بزنن بنام خودشون اگه موعد بده

عزیزم اگه موعد وکالت تموم شده باشه فقط برا بنام کردن باید دوباره وکالت بگیرن دستور توقیف رو ماشین نمیاد 

زمانی دستور توقیف میاد که صاحب پلاک بره اجراییات راهنمایی و رانندگی رو پلاکش توقیف بزاره 

ای بابا خدا نکنه پیش پلیس هم معلوم نبود خدا کنه به آسونی بگذره

نه پلیس خبر نداره جریان چی هست فقط استعلام میزنه که توقیف داره یا نه 

حالا اگه دستور توقیف رو پلاک بود اگه صاحب پلاک بخاد اذیت کنه و لجبازی کنه یه قانون هست که ظرف یک هفته اگه باهاتون برا فک پلاک همکاری نکنه بدون رضایت اون ماشینتون ازاد میشه اینو در جریان باشین 

نه پلیس خبر نداره جریان چی هست فقط استعلام میزنه که توقیف داره یا نه حالا اگه دستور توقیف رو پلاک بو ...

خب اون قانون چیه 

من الان نگاه کردم ما اصلا وکالت نداریم در واقع ما فقط یه قولنامه داریم که اونم به اسم بابامه که ماشین رو از یه بنگاهی خریده 

حتی شماره تلفن یا چیزی هم نیست

خب اون قانون چیه من الان نگاه کردم ما اصلا وکالت نداریم در واقع ما فقط یه قولنامه داریم که اونم به ا ...

اگه از بنگاه خریدین و بهتون نگفته که دستور رو ماشین هست باید برین اتحادیه شکایت بنگاه کنین 

همیشه وقتی ماشین میخاین بخرین قبلش حتما خلافی بگیرین چون بالای خلافی زده که دستور دارد یا ندارد شما خودتون یه خورده کوتاهی کردین 

اگه از بنگاه خریدین و بهتون نگفته که دستور رو ماشین هست باید برین اتحادیه شکایت بنگاه کنین همیشه وقت ...

نه هر چی هست تازه س چون ما پارسال خلافی رو صفر کردیم همچین مشکلی نبود الان چند ساله ماشین زیر پامونه. حتی چند روز پیش از چراغ قرمز رد شدیم هم جریمه شدیم ولی مشکلی نبود چیزی نگفتن

نه هر چی هست تازه س چون ما پارسال خلافی رو صفر کردیم همچین مشکلی نبود الان چند ساله ماشین زیر پامونه ...

اوکی جدیدا دستور گذاشته احتمال زیاد همون توقیف رو پلاک هس خدایی شما چند ساله این ماشینو دارین چجوری پلاک مردمو بهشون ندادین مقصر خودتونین 

اوکی جدیدا دستور گذاشته احتمال زیاد همون توقیف رو پلاک هس خدایی شما چند ساله این ماشینو دارین چجوری ...

والا ما نمی‌دونیم کیه که بهش بدیم 

اگه پلاک رو بگیره واسه ما هم خوبه 

حداقل توی طرح ماشینهای فرسوده ثبت نام میکردیم 

در واقع از بدجنسی مون نیست از بی اطلاعاتی مون بوده احتمالا 

والا ما نمی‌دونیم کیه که بهش بدیم اگه پلاک رو بگیره واسه ما هم خوبه حداقل توی طرح ماشینهای فرسوده ثب ...

عزیزم. پلاک که نباید به اون بدین میرین شماره گذاری اونجا فک میشه پلاک جدید به اسم خودتون بهتون میدن

2810