2777
2789
واقعا حرومزاده تر از املاکی خودشه

یه کلاهای گشادی سر ملت میذارن اینا...!

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی میگی تا کی بلاک کنم ؟ 

تا هر وقت که زنگ میزنه ، اینم سوال تو می پرسی؟ 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
من استرستو کاملا درک میکنم

اینک توخیابونیه ک رفتوامد میکنم اینش میترسم وگرنه بزار بلاک کنم   ب این موضوعم فکرمیکنم ب جااون خط اتوبوس ی خط دیگ سوارشم اما خطش ازخونمون خیلی دوره هرروز باید کلی پول اسنپ بدم ولی این خط کنارخونمونه و پیاده تا خط میرم سوار میشم از خطم تا دانشگاه میرم بدون هزینه

اینی ک من دیدم روانیه مشکل من اینه همشهریمه املاکیشم نزدیک جاییه ک اتوبوس میرم اگ غریبه بود مشکل ندا ...

بزار پیام بده اصلا برات مهم نباشه

بهش بگو یبار دیگه زنگ بزنی پیام بدی مزاحم شی میرم پلیس فتا شکایت میکنم

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

بزار پیام بده اصلا برات مهم نباشهبهش بگو یبار دیگه زنگ بزنی پیام بدی مزاحم شی میرم پلیس فتا شکایت می ...

بنظرت بگم تهدیدم نمییکنه؟ قبل اینک بدونم متاهلی لاس و قربون صدقم رفتیم هرچند دوطرفه پاک کردم اما کلا ی ترسی دارم

میدونم عزیز.شکمشون پر از پول حرومه خدا لعنتشون کنه.

همین چند وقت پیش می خواستن ا میلیار ازمون بخورن 

کثافتا....

اکثرا اکثرا زن بازن ‌...هر جور خلافی بگی ازشون سر میزنه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

بنظرت بگم تهدیدم نمییکنه؟ قبل اینک بدونم متاهلی لاس و قربون صدقم رفتیم هرچند دوطرفه پاک کردم اما کلا ...

اون باید بترسه.  بگو یه دفعه دیگه مزاحم بشی شکایت میکنم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
واقعا پی بردم ب این موضوع

اگه از جونت و روح و روانت سیر شدی یا این قشر برو تو رابطه

2810