2777
2789
عنوان

خیلی به هم ریختم

43 بازدید | 4 پست

احساس میکنم تو خانواده کسی خیلی بهم علاقه ای نداره 

خیلی سعی و تلاش کردم که دوسم داشته باشن ولی کوچکترین کاری که میکنن با منت میکنن احساس این و میدن که من خیلی هم ارزش محبت ندارم و در ازاش باید تلافی کنم حتمأ

خلاصه که تنهام و هیچکسم تو زندگیم نیست 

دلم آغوش گرم و با محبت دست نوازش میخواد دیگه از تنهایی خستم 

خیلیامون همینیم عزیزم دورمون شلوغه خانواده فامیل دوست همسر ولی کدومشون واقعا دلسوزمونن واسه من فقط مادر اونم بعضی اوقات کارارو با منت انجام میده دیگه دلم نمیخودد کاری بهش بسپرم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
خیلیامون همینیم عزیزم دورمون شلوغه خانواده فامیل دوست همسر ولی کدومشون واقعا دلسوزمونن واسه من فقط م ...

منم همینطور 😞 دلم میخثاد برم یجا دیگه کسی ازم خبر نداشته باشه ولی پولش و ندارم 

هیچکس فدر بودنم و ندونست همیشه حس بی ارزشی دادن بهم حتی مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور 😞 دلم میخثاد برم یجا دیگه کسی ازم خبر نداشته باشه ولی پولش و ندارم هیچکس فدر بودنم و ند ...

دقیقا درکت میکنم منم همش دلم میخواد تنها مهاجرت کنم برم ازین جا یا خودمو بکشم که فقط دلتنگم بشن ولی ارزششو نداره هممون تنهاییم بقیه ادما خیلی راحت کنارمون میزارن حتی پدر و مادر به هیچکس نباید امید داشت

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
2805
دقیقا درکت میکنم منم همش دلم میخواد تنها مهاجرت کنم برم ازین جا یا خودمو بکشم که فقط دلتنگم بشن ولی ...

بازم همون آش و همون کاسه ان من میگم تنها راه مستقل زندگی کردن هست که اونم نشدنیه پول فراوون میخواد