2777
2789
عنوان

چه نفرینی بکنم بگیره ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 81 پست
خدانکنه گلمهمیشه سلامت و شاد باشی.الهی که خوشبختترین باشی

❤️❤️ مطمئن باشی کسی که آسمون رو بی ستون برافراشت قادر است تمام بارهایی را که بر قلب شما سنگینی میکند از دوش شما بردارد🙂🙂🙂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤️❤️ مطمئن باشی کسی که آسمون رو بی ستون برافراشت قادر است تمام بارهایی را که بر قلب شما سنگینی میکند ...

دورت بگردم

مرسی از این حرفت که خیلی به دلم نشست

بجز خدا به کی بگم دردمو؟

دورت بگردممرسی از این حرفت که خیلی به دلم نشستبجز خدا به کی بگم دردمو؟

خدا نکنه فدات شم❤️❤️جز خدا هیچ و دگر هیچ یه روزی میشه که خدا جواب تمام صبوری هات و درد هایی که خودت و بچه اتکشیدید رو همش و جوری از این آدما پس بگیره که باور نکنی خواهر قشنگم❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم 💔کار خوبی میکنی به نظرم حتما با خانواده اش در میون بذار به عنوان ...

پدر و مادرتو ببخشیا

اونا گاهی ندونسته و بی هوا بحث میکنن ولی واقعا عاشقتن

از منِ مادر بپرس 

از منی که مجبورم از خودم دفاع کنم جلو چشم بچم

پدر و مادرتو ببخشیااونا گاهی ندونسته و بی هوا بحث میکنن ولی واقعا عاشقتناز منِ مادر بپرس از منی که م ...

مادرم و که بخشیدم چون اونم مثل شما بود بی گناه و بی کس قصه هیچکس و نداشت اما درد هایی که بابام تو وجودم کاشت از یادم نمیره دختری که باباش دوسش نداشته باشه خیلی بدشانسه چون تا ابد دنبال اون تکیه گاه پدری میگرده 

من مطمئنم بچه ات نه تنها میبخشتت بلکه با تمام وجود عاشق تو و شجاعت و بزرگیت میشه همونجوری که من الان عاشقت شدم۰❤️❤️❤️❤️

مادرم و که بخشیدم چون اونم مثل شما بود بی گناه و بی کس قصه هیچکس و نداشت اما درد هایی که بابام تو وج ...

نه نمیخوام‌حس بد به پدرت بگیریا

فقط چون گفتی توی این شرایط بودی.بدون پدر و مادر قلباً بچشونو دوس دارن

فک کن کوچولوی من از من طرفداری میکنه.دورش بگردم

الآنم رفته دل باباشو بدست بیاره

نه نمیخوام‌حس بد به پدرت بگیریافقط چون گفتی توی این شرایط بودی.بدون پدر و مادر قلباً بچشونو دوس دارن ...

آره شاید دوست داشته باشن ،...

الهی خدا برات حفظش کنه بچه ات و خدا رو شکر که خدا بهت یه سنگ صبور داده فدات شمممم❤️❤️‍🩹❤️❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

آره شاید دوست داشته باشن ،...الهی خدا برات حفظش کنه بچه ات و خدا رو شکر که خدا بهت یه سنگ صبور داده ...

دارن.مطمئن باش عاشقتن.فقط شرایط جوریه که حس میکنی ممکنه دوست نداشته باشن

مگه میشه بچشونو نخوان

مرررسی خدا شما رو هم برای پدر و مادرت حفظ کنه.

دختر عاقلی هستی.ممنون که وقت گذاشتی برای درددل من تنها

دارن.مطمئن باش عاشقتن.فقط شرایط جوریه که حس میکنی ممکنه دوست نداشته باشنمگه میشه بچشونو نخوانمرررسی ...

من از تو ممنونم قشنگم خوشبخت بشی به امید خود خدا❤️❤️❤️❤️❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️

مرررسی گلمبابت انرژی منفیم حلال کن🙏

نه عزیزم این چه حرفیه اگه ذره ای تونسته باشم مرحمت باشم برا خودم هزاران انرژی مثبته فدات شم🥰🥰🥰

نه عزیزم این چه حرفیه اگه ذره ای تونسته باشم مرحمت باشم برا خودم هزاران انرژی مثبته فدات شم🥰🥰🥰

آره واقعا حس خوب دادی

ممنونم که وقت گذاشتی

خدا انقدررررر دلت رو شاد و تنت رو سلامت و آیندت رو درخشان کنه که همیشه بخندی.برای بچه منم دعا کن مثل خودت عاقل و باشعور بشه😊

2810