2777
2789

و در کنارش به آرامشم بیشتر از هرچیز اهمیت میداد و براش اولویت بودم حاضر بودم از همه چیز به خاطرش بگذرم ..شایدم اشتباه میکنم و اگر توی شرایطش قرار میگرفتم فرق میکرد اما اگر نفر اول زندگیش بودم حاضر بودم براش هرکاری کنه حتی اگر مثلا میگفت بدون من جایی نرو ولی خودش میومد باهم همه جا میرفتیم و میگشتیم حاضر بودم تو خونم زندانی بشم اما عشق اونو داشته باشم در کنار هم رشد کنیم و به خدا نزدیکتر بشیم 

مثل بعضی فیلما مثل فیلم قرمز 

همسرم مرد خوبیه ولی انگار اشتباهیه انگار اون مال من نیست منم مال اون نیستم اون آدمیه که میخواد رضایت همه رو داشته باشه من مردی و میخواستم که اول و دوم و سوم من براش مهم میبودم آههههههههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شبیه منی منم فکر میکنم ما مال هم نیستیم 

ولی من هر کاری براش کردم حتی از خانوادم گذشتم

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

خداییش مرده تو فیلم قرمز غیرقابل تحمل بوداااارو عزت نفست کار کن گلم

عزت نفسم کم نیست شاید خیلی هم بالا نباشه اما اینکه یه نفر و تو این دنیا بخوای که ۸۰ درصد وقت و فکر و عشقش مال تو باشه چیز عجیبیه

مرد اونجوری وجود نداره اگه هم باشه عاشق مار خال خال میشن نه زن ساده و بی ریا

برادر شوهر من چرا،البته عقدن هنوز

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

اول دوم سوم؟؟ 

عزیزم فکر نمیکنی خواسته زیادیه

پس خانوادش چی؟

کسایی که یه عمر بزرگش کردن 

خود شما اگه فرزندی داشتی حاضر بودی بعد از یه عمر خون دل خوندن زن دیگه ای پسرتو صاحب شه؟   که اولویت اول و دوم و سومش اون زن باشه؟!!

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

کاملا حق داری اولین همسرت باشی ولی بعضیا چه مرد چه زن به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج میکنن و طرفشون رو پیر میکنن..همسر شما مهر طلبی داره سخته که اول مهر طلبها بود بهتره از مشاوره ها کمک بگیرید

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
روابط اجتماعی آدما نمیشه قطع بشهحالا نمیدونم تو زندگیتون تو چه مواردی مثلا اولویت اول نبودی، اما خوا ...

نه منظورم این نیست بقیه نباشن من خودم رولبط اجتماعی و خیلی دوست دارم اما اولویتا فرق میکنن 

2810