2777
2789
عزیزم شما تو گالری آرایشی کار کردین؟ خیلی اطلاعاتتون خوبه

نه عزیزم 

لطف داری ❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
سلام رفیق نظرت رو میگی

سلام عزیزم 

بهشون بگید کاش محترمانه تر اظهار نظر می‌کردید. 

توهین نبود ولی تند جواب داده

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بهشون بگید کاش محترمانه تر اظهار نظر می‌کردید. توهین نبود ولی تند جواب داده

آخه حرف یکه من زدم 

حرف دکترای ادبیات بود 

من اگر میدونستم اینجوری نظر میده اصلا نمی‌پرسیدم 

گفته 

فعللت واین مسائل ورود نکن یعنی فهمت کمه 

دیگه معنی دیگه ای نمیده 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

آخه حرف یکه من زدم حرف دکترای ادبیات بود من اگر میدونستم اینجوری نظر میده اصلا نمی‌پرسیدم گفته فعللت ...

برداشتتون یکم زیادی منفی بوده عزیزم. ولی چون ناراحتتون کرده حتما واضح بهشون بگید که انتظار نداشتم با این جایگاهی که دارید اینطور غیرمحترمانه صحبت کنین انتظار داشتم کمی آروم تر و محتاط تر ایراد بگیرید .

برداشتتون یکم زیادی منفی بوده عزیزم. ولی چون ناراحتتون کرده حتما واضح بهشون بگید که انتظار نداشتم با ...

عزیزم میهش بگی 

چه برداشت دیگه ای میتونستم بکنم 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

سوال منو هم ج بدید لطفاً ، واسه یه اقا سی ساله چه مدل عطرایی پیشنهاد میدین ، منظورم همین اسم برنده

مای سلف ایو سن لورن 

باربری هیرو 

توسکان لدر تام فورد

امبر لدر تام فورد

خواهش. یه ضد آفتاب بیرنگ ایرانی معرفی میکنی.

برایت مکس 

لافارر 

این دو تا خوبن از بین ایرانیا عزیزم

برداشتتون یکم زیادی منفی بوده عزیزم. ولی چون ناراحتتون کرده حتما واضح بهشون بگید که انتظار نداشتم با ...

میشه یه پنکیک و همچنین کرم پودر واسه یه شخصی که جای گرم و مرطوب زندگی میکنه و همچنین پوستش هم به شدت چربه و همش هم جوشای سفید زیر پوستی میزنه و هیچ وقت هم کرمها و پنکیک ها قشنگ هم رو صورتش نمیشینه بگید 

میشه یه پنکیک و همچنین کرم پودر واسه یه شخصی که جای گرم و مرطوب زندگی میکنه و همچنین پوستش هم به شدت ...

چشم عزیزم 

چه رنج قیمتی مدنظرتونه؟ 

زیر کرم پودر حتما پرایمر بزنید و روی کرم پودر حتما پودر فیکس بزنید که میکاپ ماندگار بشه و تمیز بخوابه رو پوست

چشم عزیزم چه رنج قیمتی مدنظرتونه؟ زیر کرم پودر حتما پرایمر بزنید و روی کرم پودر حتما پودر فیکس بزنید ...

خب عزیز برام مدل و برند پرایمر و پودر فیکس رو هم بگید لطفاً ، میلیونی نباشه و در حد اینکه روزانه بشه استفاده کرد .  

خب عزیز برام مدل و برند پرایمر و پودر فیکس رو هم بگید لطفاً ، میلیونی نباشه و در حد اینکه روزانه بشه ...

پرایمر لورال و میبلین خوبه عزیزم

پودر فیکس شیگلم عالیه اگه قیمت مناسب میخوای فلورمار بگیر که عالیه 

کرم پودر لورال عالیه . کرم پودر ایزادورا هم خوبه 

پنکک گابرینی و دوب عالی هستن .

پنکک شیگلم هم خوبه ولی کاورش کمه . 

2810