2777
2789
عنوان

باردارم دلم خورشت مرغ مادر شوهرم رومیخواد اما شوهرم اشکمو درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 89 پست
چراداشته.دلیل نمیشه.ب هرچیزی ک ویارنمیگن.دلم مرغ مادرشوهر میخاد!خب فکنه مادرشوهرمرده اصلا.خودش پاشه ...

بیا بزن 

آدم با آدم فرق میکنه

زمان بارداری هورمونها بهم میریزه و با قبل بارداری خیلی فرق داری هم روحی هم جسمی البته فک کنم شما آقایی  درکی از این صحبت‌ها نداری

چ ربطی داره.وقتی شوهرش مخالف،حالا هی اصرارکنه؟نتیجه میگیره؟!پاشه خب بپزه.باشدم ک خوشش نمیاد...شمادلس ...

دلسوزم چون انسانم

شما هم یکم دلتو با ادما صاف کن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون بنده‌خدا میگیم مردهمردا زیاد درکی از این موضوعات ندارنفقط خانمایی ک اینجا ب اسی توپیدن رو ب ...

دقیقا اونا هم حتماا شوهرشون و خونواده شوهرشون مثل این خانوم بوده که اینجوری رفتار میکنن .. ولی آخه چرا یه مرد نباید درک از ویار و هوس غذا رو داشته باشه آخه گناه داره 

نه من خودم همه کارام کردم و مادرشوهرمم برام غذامیاورد.ولی دلیل نمیشه بخاطریه غذا کل‌کل کنم باشوهرم.

کل کل نکرده بنده خدا 

داره اینجا گلایه می‌کنه 

شوهرش خیلی بی منطق هست که با زن حامله اینجوری برخورد می‌کنه 

نه من خودم همه کارام کردم و مادرشوهرمم برام غذامیاورد.ولی دلیل نمیشه بخاطریه غذا کل‌کل کنم باشوهرم.

پس شما نفست از جای گرم درمیاد

دیگه نگو من مستاقلم و اویزون نیستم

وقتی مادرشوهرت برات غذا میاورده و کمک داشتی

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

شاغلم و از اول بارداری خودم غذا درست کردم.

از بس نمیتونم غذاهای خودم بخورم چند کیلو وزن کم کردم ب زور میخورم.

اولین باره ازش چیزی خواستم ویار هم اصلا نداشتم .

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
حرف حقه شوهرش خره که درکی از ویار زن حامله نداره ..چون خودمم الان حامله م کاملا درکش میکنم .. دلم فس ...

خواهر الحمدلله همسرتون درکشون بالاست

اما اولا ما از شرایط ایشون چیزی نمیدونیم شرایط ادمها

در ثانی، حق نداریم به مسلمان بگیم خر یا بگیم لعنت بهش.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

من ویارم شدید نبوده ولی قرار نیست برای بقیه هم مثل من باشه حسشو کامل درک میکنم.ولی شما میتونی به جای این حرف که ادا درنیار سعی کنی دلداری بدی همدردی کنی

کل کل نکرده بنده خدا داره اینجا گلایه می‌کنه شوهرش خیلی بی منطق هست که با زن حامله اینجوری برخورد می ...

پدرش آدم مزخرفیع.

همش می‌ترسه باباش چیزی بگه بهش

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
شاغلم و از اول بارداری خودم غذا درست کردم.از بس نمیتونم غذاهای خودم بخورم چند کیلو وزن کم کردم ب زور ...

عزیزم به غذای خانگی خوب سراغ ندارین از اونجا بخرین؟ بعضیاشون از غذاهای خونه هم خوشمزه تر درست میکنن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
چراداشته.دلیل نمیشه.ب هرچیزی ک ویارنمیگن.دلم مرغ مادرشوهر میخاد!خب فکنه مادرشوهرمرده اصلا.خودش پاشه ...

اینجا اصلا بحث استقلال نیست 

مطمئنم شما خانوم نیستی یا اصلا بچه دار نشدی 

من رو حاملگیم شیشلیک شاندیز رو عق میزدم و نگاه نمی‌کردم ولی برای ی اشکنه جون میدادم 

ویار حاملگی ی چیز عجیبهههههههههههه

مهم نیست می‌خوام خودم درست کنم هرچند از بوی غذاهای خودم مثل همیشه متنفرم

چون بوش بهت میخوره اینجوری میشی ،چندماهته؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
2810