2777
2789
عنوان

همه بعد از بچه دار شدن

1 بازدید | 45 پست

پشیمون میشن دومیو بیارن چون سخته؟منکه گاهی از برادرزاده هام مراقبت میکنم از نظرم خیلی سخته طوریکه حاضر نیستم خودم بچه بیارم😂خیلیام دیدن بعد از بچه اول دومیو حاضر نیستن بیارن کلا از نظرم خیلی سخته مخصوصا نصفه شب صدا میده بیدار میشه شیر میخاد بی دلیل گریه میکنه نمیدونی چشه یا بیدار میشه بازی میکنه اوفففف سخته😤مامانا واسه شما اینطوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میگی الان خوبه یا برگردی عقب حاضر نیستیم بچه بیاری؟

الان خوبه راضیم 

اگر خدا دخترم ناخواسته نمیدید مطمئن بودم به اراده خودم دومی رو نمیاوردم چون دوتا کوچیک بزرگ کردن با فاصله کم سخته 

اما الان که بزرگ شدن از آب و گل دراومدن میگم خداروشکر همون موقع خدا داد 

هعی روزگار پشمالو ؛)

اولاش سخته ولی الان نگاش میکنم تمام غصه دنیا از دلم می‌ره خیلی شیرینه چند ساعت که خوابه دوست دارم بر ...

خانمی شما واکسن دو ماهگی دو تا زدین یا یکی 

اون واکسن جدیده که اسمش پنوموکوک هست رو زدید ؟ 

من نداشتم بزنن

بچه بهترین حس دنیاست مخصوصا تو اتاق که صداشو می‌شنوی هیچ وقت یادت نمیره ولی دومی رو باید بزاری اولی قشنگ بچگیش کنه بهش برسی بزرگ که شد بد دومی رو بیاری ...چون با اومدن دومی بچه اول اذیت میشه چون هنوز به توجهش نیاز داره

دختر نازم

خانمی شما واکسن دو ماهگی دو تا زدین یا یکی اون واکسن جدیده که اسمش پنوموکوک هست رو زدید ؟ من نداشتم ...

من دوماهگی کامل شد رفتم یکی زد بد گفت هفته بعد بیا چون دومی اذیت میشه ی خورده هفته بعد رفتم دومی رو زد ی روز دست به پاس نباید بزنی ی خورده اذیت میشه ولی روز بعد خوب شد

دختر نازم

2810