2777
2789
عنوان

باردارم دلم خورشت مرغ مادر شوهرم رومیخواد اما شوهرم اشکمو درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 89 پست

ی زنگ بزن ب مادرشوهر بگو مامان جون دلم براتون تنگ شده خوببد اینا بعد بگو اهاا راستییی ویار خورشت مرغتون کردم میشههه لطفا بهم یاد بدین درست کنم اون وقت خودش دعوتت مبکنه توام بگو آخه نمیخام مزاحمتون شدم باعث زحمت شم اونم میگه ن بابا بیا توام میری ب همین راحتی

ی زنگ بزن ب مادرشوهر بگو مامان جون دلم براتون تنگ شده خوببد اینا بعد بگو اهاا راستییی ویار خورشت مرغ ...

روم نمیشه صمیمی نیستیم.شوهرم هم میگه نه چون باباش حرفمون میزنه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن.شوهرم حاضره من ناراحت بشم ولی مادرش ماری برام نکنن

عزیزم اینجوری نگو شاید روش نمیشه یا ب شوهرت بگو اگ نمیگی خودم بخرم ببرم درست کنه وگ واقعا دیدی ک داضی نیست عزیزم بکسی ک اشناته یا اگ دوستی داری بگو برات درست کنه 

یادنون خ افتادم .مادرندارم...حق باشوهرت.حالا چون حامله ای باید همه چی هوس کنی!؟خدامادرت بیامرزه ولی ...

چون حامله‌ای باید همه چی هوس کنی؟!

این ینی چی

مگه هوس کردن دست خود ادمه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
ادا😑 فک کنم خودت ویار نداشتی اصلا

چراداشته.دلیل نمیشه.ب هرچیزی ک ویارنمیگن.دلم مرغ مادرشوهر میخاد!خب فکنه مادرشوهرمرده اصلا.خودش پاشه بپزه یاحاضری بخره..من مستقلم وآویزون هیچ کس نیستم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
این چه حرفیه؟!

حرف حقه شوهرش خره که درکی از ویار زن حامله نداره ..

چون خودمم الان حامله م کاملا درکش میکنم .. دلم فسنجون مادرشوهرمو خواست با جون و دل برام درست کرد.. دلم خورشت غوره بادمجون خواست شوهرم در به در دنبال رستوران بود واسم پیدا کنه .. خوب میفهمم ویار یعنی چی 

چراداشته.دلیل نمیشه.ب هرچیزی ک ویارنمیگن.دلم مرغ مادرشوهر میخاد!خب فکنه مادرشوهرمرده اصلا.خودش پاشه ...

چه ربطی به آویزون بودن داره هوس دستپخت مادرشوهرشو کرده .دلیل نمیشه چون شما تو شهر غریب بودی کسی نبود که هوستو بخوابونه حرصت دربیاد 

فقط میتونم بگم در اینده خدا ب داد عروسای شما برسه اگه پسر دارین

چ ربطی داره.وقتی شوهرش مخالف،حالا هی اصرارکنه؟نتیجه میگیره؟!پاشه خب بپزه.باشدم ک خوشش نمیاد...شمادلسوزخودت باش

حرف حقه شوهرش خره که درکی از ویار زن حامله نداره ..چون خودمم الان حامله م کاملا درکش میکنم .. دلم فس ...

حالا اون بنده‌خدا میگیم مرده

مردا زیاد درکی از این موضوعات ندارن

فقط خانمایی ک اینجا ب اسی توپیدن رو بگو کجای دلم بزارم

والا منم تو شهر غریبم هرچی هوس کردم خودم واسه خودم درست کردم اما این دلیل نمیشه انتظار داشته باشم همه مثل من رفتار کنن که

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
چه ربطی به آویزون بودن داره هوس دستپخت مادرشوهرشو کرده .دلیل نمیشه چون شما تو شهر غریب بودی کسی نبود ...

نه من خودم همه کارام کردم و مادرشوهرمم برام غذامیاورد.ولی دلیل نمیشه بخاطریه غذا کل‌کل کنم باشوهرم.

یادنون خ افتادم .مادرندارم...حق باشوهرت.حالا چون حامله ای باید همه چی هوس کنی!؟خدامادرت بیامرزه ولی ...

وا 🙄🙄🙄🙄

چون شما استثنا بودی و این موضوع رو نداشتی نمیشه اسمشو بزاری ادابازی 

من خودم همین چند شب پیش گریه میکردم برای ی مهر نو که بخورم 

باور میکنی؟؟؟؟شوهرم رفته پیداکرده مهر نو که من بخورم 

یا مامانم تعریف می‌کنه که موقع بارداری من  هربار که همسایه سر ظهر سر دبه ترشی باز می‌کرده و ترشی میخوردن مامانم از شدت هوس گریه می‌کرده که فقط ی قاشق از اون ترشی بخوره 

و هنوز بعد ۳۳سال میگه حسرت و بوی اون ترشی همسایه رو دلمه

2810