2777
2789

تاپیک های قبل توضیح دادم وخانمای مهربون سایت تاحدودی درجریان هستن دکترم انشالله فردا از المان. میادش میرم پیشش این ۴هفته گفت استراحت. مطلق و داپلر وnst بده تا انشالله بخیر وخوشی بگذره دوقلوهامو به دنیا بیارم صحیح وسلامت امپول دگزامتازون هم میزنم واسه تشکیل ریه ولی از دیروز خیلی حرکاتشون کمتر شده واقعا نگرانم درحدضربه هستن ولی مثل همیشه شیطونی ندارن امروزم جمعه بودش بیمارستانم رفتم درعین بی مسئولیتی گفت اتاقا تکمیل زائو داریم منم اومدم خونه فقط سپردم دست خدا هیچ مشکلی نباشه چیز شیرینم خوردم درحد یه کوچولو سفت شد سر شکمم وتکون انچنان نبود گفت چون توی ۳۱هفته هستی جاشون یه مقدار تنگ شده 

میشه لطفا واسه دوقلوهام دعاکنید چون رشد یکیشون وکیسه اب یکیشون کمه خیلی نگرانم خیلی ازاستری خواب ندارم اشتهام کم شده خیلی نگرانم از خدا و ساداتشون. معجزه میخوام دوقلوهام سرموعد خودشون صحیح وسلامت بهدنسا بیان بغا بگیرمشون خیالم راحت شه لطفا دعاکنید 

واسه هم تختیامم چون اوناهم درگیر مشکلاتی واسه بچه هاشون بودن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله؛ به سلامتی بغلشون بگیری ؛ 🤲🤲🤲

قدمشون  مبارک باشع‌؛پر خیر و برکت 💐💐💐💖

صلوات فرستادم برا سلامتیتون.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

انشالله که صحیح و سلامت بغلشون میگیری عزیزم

برات صلوات میفرستم حتما

منم سونو رفتم طول دهانه‌ی رحمم تو ۱۸ هفتگی کم شده باید سونو واژینال بشم… استرس گرفتم

به دعا در حق دیگران اعتقاد دارم تو هم برام کن❤️🤍❤️

خدا انشالله خودش مراقبتونه وصحیح وسالم دنیا میانلطفاً شماهم برای پدر بنده دعا کنید مشکلشان حل بشه

ممنونم عزیز انشالله، خداوند وسادات خودشون نگاهشون به رفع مشکلات همه باشه چه سخت چه اسون 

انشالله که صحیح و سلامت بغلشون میگیری عزیزمبرات صلوات میفرستم حتمامنم سونو رفتم طول دهانه‌ی رحمم تو ...

انشالله که بخیر وخوشی به نگاه خداوند وسادات صحیح وسلامت بارداری خوبی داشته باشی ونینیتو صحیح وسلامت بغل بگیری

ممنون ازدعای خیرت انشالله❤❤

إن شاالله به حق حضرت زهرا بچه های گلت سالم و صالح بدنیا میان..فقط بگو خدایا سپردمت دست خودت..

ممنونم جانم انشالله توکل برخدا وسادات مادر ارباب واقا ابلفضل 

عزیزم حتما برو بیمارستان سونو و غیره بگیرن یعنی چی ک جا نیست شاید وقت زایمانم نزدیکه ک سفت میشن

رفتم گلم از صبح رفتم متاسفانه بی مسئولیتن هی گفتن برو ظهربیا برو شب بیا اتاقا واسه زائوهاست منم عصبی شدم گفتم یعنی چی خب منم شرایطم خاص گفت خب اتاقا nst تکمیل واسه معاینه اینایی که از صبح درد دارن چی بگم والا فقط سپردم دست خدا والتماس خدا میکنم خودش کمکم کنه اومدم خونه شیاف زدم شکممو ماساژ دادم باروغن دراز کشیدم

2810