2777
2789
عنوان

خسته شدم از این توهم و بلاتکلیفی شدم بازیچه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست

به نظرم اصلا ذهنت رو درگیرش نکن ارتباطی نداره هر کسی امکان داره بر حسب سلیقه یکسری از استوری ها یا پستهای ما رو لایک کنه بدون اینکه منظور خاصی داشته باشه

هر اتفاقی میوفته یا هر کس هر کاری می‌کنه ما نباید به خودمون بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازیچه، بلاتکلیفی...😒😑

چی میگی خواهر؟

خوب اینستا نرید قرار نیس هرکی عکستون رو دید عاشقتون

شه و شما هم بلاتکلیف 

چند سالته؟؟؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اخه میگم وقتی اون حرفی نداره من چرا ریپلای کنم؟واسه اونم کاری نداره به جای لایک ریپلای کنه اگه حرفی ...

تو اگه دوسش داری میتونی اینجوری کاری کنی اون شروع کننده باشه 

منم استوری همه رو لایک میکردم تازه فهمیدم بعضیا به منظور میگیرن

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
تو اگه دوسش داری میتونی اینجوری کاری کنی اون شروع کننده باشه منم استوری همه رو لایک میکردم تازه فهمی ...

خب اخه من خودم اینجوریم که هیچوقت نمیرم پیله کنم از بین استوریایی که یکی میذاره هیچکدومو لایک نکنم فقط عکساشو لایک کنم با خودم میگم طرف شاید فک کنه با منظور لایک میکنم. معمولا یا لایک نمیکنم یا چیزای دیگه ای که میذاره ام لایک میکنم برداشت دیگه ای نداشته باشه. واقعا چون تودم اینجوریم به نظرم مسخرس که فقط یک محتوا رو لایک میکنه

تو اگه دوسش داری میتونی اینجوری کاری کنی اون شروع کننده باشه منم استوری همه رو لایک میکردم تازه فهمی ...

ینی میگی مثلا ریپلای کنم فقط با استیکر؟ رشتمون مرتبطه اون با رشتمون کار میکنه از کاراش میذاره معمولا. میتونم استیکر دست زدن بزنم مثلا. میتونم فقط میترسم اون واقعا بی منظور باشه کوچیک شم یا بگه خودش افتاده دنبالم

بازیچه، بلاتکلیفی...😒😑چی میگی خواهر؟خوب اینستا نرید قرار نیس هرکی عکستون رو دید عاشقتونشه و شما هم ...

نه قطعا هرکی عکس ببینه عاشق نمیشه.

من خودم از بین تمام استوریایی که یکی میذاره هیچوقت پیله نمیکنم صرفا به یک محتوا ینی عکسای خودش.اونم وقتی صمیمیتی باهاش ندارم ینی تعارفم ندارم باهاش که بگم زشته لایک نکنم. منظور تاپیکم اینه صرفا

ینی میگی مثلا ریپلای کنم فقط با استیکر؟ رشتمون مرتبطه اون با رشتمون کار میکنه از کاراش میذاره معمولا ...

چیزایی که در مورد کار و رشته هست دست زدن بفرست 

کوچیک نمیشی خوشت میاد ازش و به نظرت آدم معقولیه 

یکبار امتحان کن به پسرا باید غیر مستقیم واکنش نشون داد

بعد پیام داد دفعه های اول خیلی گرم نگیر سردم نباش 

احتمالا در مورد رشته و کارتون باهات صحبت کنه 

چیزایی که در مورد کار و رشته هست دست زدن بفرست کوچیک نمیشی خوشت میاد ازش و به نظرت آدم معقولیه یکبار ...

اون ادم مغروری که من شناخت دارم ازش از دوران دانشگاه پیام نمیده که گرم بگیره. منم اگر استیکر بزنم فقط استوری کاریشو میزنم همینم همش میترسم بگه افتاده دنبالم.ولی حداقل با خودم میگم کاری که انجان داده و استیکر زدم

چیزایی که در مورد کار و رشته هست دست زدن بفرست کوچیک نمیشی خوشت میاد ازش و به نظرت آدم معقولیه یکبار ...

از اونجایی که شخصیت مغروری داره و دوس نداره حرفش بپیچه که فلانی اومده حرف زده با یکی من اصلا انتظار نداشتم لایک کنه چون شخصیتش کلا این مدلی نیست که بگی لاس میزنه و اینا

اون ادم مغروری که من شناخت دارم ازش از دوران دانشگاه پیام نمیده که گرم بگیره. منم اگر استیکر بزنم فق ...

چون مغروره خودش شروع نمیکنه 

شما واکنش نشون بده خودش بقیه شو ادامه میده اگه کسیو‌ نداشته باشه

نه بابا نمیگه دنبالم افتاده 

بگه هم چه اهمیتی داره تو تلاشتو کردی در حد فرستادن یک استیکر تشویق ،نه کوچیک‌ میشی نه سبک 

چون مغروره خودش شروع نمیکنه شما واکنش نشون بده خودش بقیه شو ادامه میده اگه کسیو‌ نداشته باشهنه بابا ...

حرفت درسته. اره در اون حد کوچیک نمیشم فوقش دو دفه با فاصله ریپلای میکنم استیکر میفرستم. اگه دنبال حرف باشه ادامه میده اگرم نه که دیگه کلا هیچی و راحت

حرفت درسته. اره در اون حد کوچیک نمیشم فوقش دو دفه با فاصله ریپلای میکنم استیکر میفرستم. اگه دنبال حر ...

آفرین دقیقا 

با فاصله دوبار انجام بده

حس من میگه ادامه میده 

2810