2777
2789
عنوان

چجوری بگم فاصله رو حفظ کنه

176 بازدید | 17 پست

سلام. من به اصرار مادر یکی دوتا  از فامیلامون باهاشون فیزیک کار میکنم. دوتا پسر و یه دختر۱۶ ۱۷ ساله. از اول مهر تقریبا. پسره همیشه رفتارش خوب بود. ولی احساس میکنم از جلسه قبل زیاد نزدیکم میشه واسه سوال پرسیدن. حس بد میگیرم. یکی دوبار بهش گفتم برو اونور تر . خیلی کم رفت. لپ تاپش داشت نشون میداد که تو یوتیوب یه چیزی دیده بود راجب فیزیک داشت نشونم میداد. اولش فکر کردم شاید چیزی تو لپ تاپش باشه میترسه من ببینم . نمیدونم. خیلی ناراحتم. نمیدونم حسم درسته یا نه. چجوری خیلی محترمانه بهش بفهمونم رعایت کنه؟؟؟؟

لطفا درست راهنمایی کنین. ممنون

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

مرد جماعت از نوجوونی هَوَل هست!

ایششششششش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش سر سنگین و جدی صحبت کن و فقط درباره درس.

وقتی حس کردی از خط داره خارج میشه بهش جدی نگاه کن تا خودش برگرده سر جاش.

تو هم معذبش کن و نشونش بده فضا فضای حرفه ای و درسه.

با لحن و نگاه عادی کار دستش میاد.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
باهاش سر سنگین و جدی صحبت کن و فقط درباره درس.وقتی حس کردی از خط داره خارج میشه بهش جدی نگاه کن تا خ ...

افرین. ممنون. من همیشه حجاب دارم. حتی میان مانتو جلوبسته میپوشم با مقنعه. عین کلاس درس. کلا شاگرد خونگی دارم. جلو همشون عین معلمها لباس میپوشم. بعد باهاشون تنها نیستم.  همیشه مادرم خونه است در اتاق درسمم بازه

حساس شدی.بگو خاله فاصله رو حفظ کن

خاله؟ فکر کنم نوجوان اطرافتون ندارید که فکر می‌کنید به پسر ۱۷ ساله میشه گفت خاله 😂

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
باهاش سر سنگین و جدی صحبت کن و فقط درباره درس.وقتی حس کردی از خط داره خارج میشه بهش جدی نگاه کن تا خ ...

یه چیزی. دوست دارم خیلی درست و حرفه ای بهش بفهمونم حدشو بدونه. بجه های دیگه هم هستن. منم مجردم. میترسم برام حرف دربیارن. باید خیلی خفه گونه حل کنم مساله رو

2810