2777
2789
عنوان

یه حرفی شوهرم زد بهم که قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 111 پست

مسائل رو باهم قاطی نکن. شوهرت این حرفو حسابگرانه زده زیادی منطقی فکرکرده که اینو گفته. ولی تو ام کاملا احساسی برداشت کردی و گذاشتی به حساب دوست نداشتن.

ازش دفاع نمی‌کنما ولی میخوام بگم اگه اینو گفته منظورش این نبوده که دوستت ندارم.

اینجور وقتها اگه همون موقع بگی دلخور شدی و توضیح بخوای خیلی بهتره که بعدش هزار بار تو ذهنت بالاپایینش کنی و بخوای ذهنش رو بخونی که یعنی منظورش چی بوده و ...

اگه ماشین به نامت هست پس تو دلش جا داری

نیست ولی از قبل همه این حرفا گفته بود دنبال وامه که ماشین رو عوض کنه و بعدم گفت به نام من میزنه ولی واقعا حس میکنم دروغ میگفته به وقتش میپیچوندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قرار نیست هر کسی ی چیز ب نام زنش کرد همه مردا همینکارو کنن

والا بس ک زنا بد شدن مردا دیگ جرات نمیکنن

من خودم زنم ولی حق میدم ب شوهرت

مهم اینه دارید زندگی میکنید

چ فرقی داره اخه

تو هم برو سرکار پولت و هر چی خاسی برا خودت بخر

اتفاقا جاریم طلاق گرفته پیش خودم میگم شاید بخاطر اون اینجوری گفت ولی بازم نمیتونم خودمو قانع کنم یعن ...

خیلیاشونم از ترس مادر پدرشون اینکارو نمیکن  بعد به اصطلاح میشن زن ذلیل و هرچی زنت میگه باید بگی چشم  ..دلیلش و ازش میپرسیدی میگفتی چرا خیالت راحته مثلا میترسی فردای روز به مشکل میخوریم میندازمت بیرون ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خوب دوست داره ولی این ربطی به دوست داشتن نداره به حس امنیت ادما ربط داره که دلشون میخواد یک‌پشتوانه ...

اره درست میگی خودشم اسم پشتوانه اورد. شایدم من اشتباه کردم که فکر میکردم رابطمون فراتر هرچیزیه

خب درسته ولی مگه من میخواستم فرار کنم خودش بارها میگه دوستم داره و من زندگیشم و این چرت پرتا حتی برا ...

اصلا این توقع درست نیست که خانوما انتظار دارن همسرشون همه چیزو به نامشون کنه اکر خانوم مثلا شاغل بوده خودش سهمی در پرداخت اقساط منزل داشته حق مسلمه که قطعا سهمی داشته باشه ولی اینجا بخواب به حرف بقیه خیلی گوش بدی عزیز دل از شوهرت ممکنه دلسرد بشی دوست داشتنی به این جیزا ربط نده

اره درست میگی خودشم اسم پشتوانه اورد. شایدم من اشتباه کردم که فکر میکردم رابطمون فراتر هرچیزیه

اخه اصلا به هم ربطی نداره اگر جاتون با هم فرق می‌کرد ببین خود شما حاضر بودی مثلا اگر جیزی به نامتون عست عکسشو انجام بدی به نام شوهرت کنی اگر جوابت منفی بود پس به همسرت حق بده درحالیکه دوسش داری .بحث دوست داشتن اصلا ربطی به این قضایا نداره و معیاری برای دوست داشتنشون قرار ندین

اره من خر بودم که فکر کردم صاف و سادس دوبار طلاهامو کامل براش فروختم

خوب در ازاش بخواین جیزی به نامتون کنه مثلا ماشین یا یک دنگ‌منزل همیشه قبلش باهاش طی کنین رودروایسی رو اینجور جاها کنار بزارین و بگین باشه من طلاهامو میفروشم ولی در ازاش یک دنگ‌منزل یا مثلا ماشینو به نامم بزن 

2810