2777
2789
عنوان

یه حرفی شوهرم زد بهم که قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 111 پست
کاره اشتباهی کرویباید در یک زمان درست که حال جفتتون خوبهمثلا با مهربونی و لوسی بگی من یک دلخوری کوچی ...

همیشه اینجوری میگفتم ولی اینبار اینقدر حرفش روم اثر گذاشت نمیدونم چکار میکنم دو روزه هی کم محلش میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینو بهش بگوناراحتیتو بگو بدون دعوابزار خودش برات توضیح بده نه کاربراالان همه جز قضاوت و توهین دلسر ...

دقیقا

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ادم عاقل حساب کتاب همه جارو میکنه دوست داشتن جای خود این توقع که همه چیز به نام خانم باید بشه اونم ب ...

منم اینجور خانومایی که میگی دیدم ولی خب من از اوناش نبودم ناراحتیمم اینه که بعد سه سال دوستی و هفت سال زندگی خودش اینو باید میفهمید 

با خودش حرف بزن 

اینجا یه عده فقط بلدن پرخاشگری و بی اعتمادی رو یادت بدن 

یه عده هم میگن فقط طلاااق!!!

اصلا جای مناسبی نیست اینجا ، اصلاااا!!!

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

همیشه اینجوری میگفتم ولی اینبار اینقدر حرفش روم اثر گذاشت نمیدونم چکار میکنم دو روزه هی کم محلش میکن ...

انکارو نکن 

فقط خودش میتونه از دلت در بیاره 

بهش فضا برای اینکارو بده

ولش کن غصه نخور همشون همینن خیلی کم پیدا میشه اموالشونو به اسم زنشون بزننمن ارثیه مو دادم بهش دیگه ه ...

منم یه بار دوره دوستی یه بار هم سر خرید خونه همه طلاهامو دادم حالا درسته کم کم داره میخره ولی دل چرکین شدم ازش

به نظربنده همه چیزباید به نام مردباشه نه زن مردگفتن زن گفتن این مسخره بازیاچیه مهم اینکه دلخوشی باشا کل خونه زندگی به نام زن دلخوشی نباشه به چه درد میخوره سلطان خونه فقط مرده مگه مرد بی عرضه باشه

منم اینجور خانومایی که میگی دیدم ولی خب من از اوناش نبودم ناراحتیمم اینه که بعد سه سال دوستی و هفت س ...

سه دانگ سه دانگ مشترک بنامتون باشه .اینجوری خیال جفتتون راحته

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
من ی موکل دارم دندونپزشکه بعد اینکه مطب و ماشین و ب اسم خانمش زده خانم هوا برش داشته که کسیه رفته و ...

آخه کی محل کلارش رو به اسم خانمش میکنه؟؟😄

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
عزیزم قرار نیست هر کسی ی چیز ب نام زنش کرد همه مردا همینکارو کننوالا بس ک زنا بد شدن مردا دیگ جرات ن ...

جدا از این بحث که حالا صحبتشم شد کلا الان خانوما مهریه های سنگین هم دارن واقعا من خق میدم به مردا که یا فرار میکنن از ازدواج یا میرن دنبال خارجیها برای ازدواج چون توقعاتشون خیلی کمتر از خانومای ایرانی هست و مهریه ندارن ولی در ایران همه دنبال دوستی و فرار از ازدواج چون توقعات بالا رفته و مهریه ها به راحتی اجرا میره همون ۱۴ سکه هم نزدیک یگ میلیارده چه برسه به صدتاش

2810