2777
2789
عنوان

یه حرفی شوهرم زد بهم که قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا میترسن یهو چیزی بشه زنه بگه طلاق میخوام پیش بینی میکنن قبلا..بیخیال بابا همه شون همینن

اتفاقا جاریم طلاق گرفته پیش خودم میگم شاید بخاطر اون اینجوری گفت ولی بازم نمیتونم خودمو قانع کنم یعنی بعد این همه سال زندگی و اشنایی نمیدونه چجوریم

بهش گفتم البته مستقیم نگفتم براش نوشتم روی کاغذ دادمش خوند ولی خودم گفتم اصلا جوابم نده نمیخوام دوبا ...

کاره اشتباهی کروی

باید در یک زمان درست که حال جفتتون خوبه

مثلا با مهربونی و لوسی بگی من یک دلخوری کوچیک دارم ازت

اون روز ادن حرف و زدی به دلم اومد راستش من ازت انتظار نداشتم فقط داشتم صحبت می‌کردم حرفت دلمو شکوند 

بعد بگو گفتم دلخوری تو دلم نمونه که رابطمون خدایی نکرده سرد شه گفتم بهت بگم

مطمئن باش یا برات توضیح میده یا عذرخواهی میکنه

باید سعی کنی درکش کنی و مثل یک آدم بالغ نظر و ناراحتیتو با احترام و مهربونی بگی

دارم ولی خب مگه میخوام طلاق بگیرم که اجرا بذارم

ادم عاقل حساب کتاب همه جارو میکنه دوست داشتن جای خود این توقع که همه چیز به نام خانم باید بشه اونم با وجود مهریه عزیز دل درست نیست اصلا درست نیست و من شدیدا مخالفم دیدم خانومایی همه جیز شوعرو بعد یه عمر کرفتن و اس و پاسش کردن اونم یه عمر زحمت کشیده همونقدر مه زن حق خودش میدونه اونها هم حق دارن برای خودشون جیزی نگه دارن آدم باید منصف باشه

منطقی فکر کن عزیزم تو خودت اگه شاغل بودی یه ریال پول دستش میدادی؟ خب اونم پول زحمت خودشه

خب درسته ولی مگه من میخواستم فرار کنم خودش بارها میگه دوستم داره و من زندگیشم و این چرت پرتا حتی برای خونش منم طلاهامو فروختم یعنی بهش ثابت نشده نمیخوام بالا بکشم

اوووو بی خیال بابا خودت ناراحت نکن

من کلی طلا فروختم دادم برای خونه

یه اجرم به نام من نکرد

مهمم نیست برام

به خاطر مسائل الکی خودت ناراحت نکن

حالا فکر کن خونه به نامت هست

چه کاری الان میکنی که وقتی نیست نتونی

زندگی ارزش نداره خودت و ناراحت کنی

خانه شماره 12 میدان گریمولد

راهکاری های که کاربرا میدن هیچیش منطقی نیست 

اینجا هرجور آدمی هست و همه طبق ذات خودشون نظر میدن

یک عده دنبال لجبازی یک عده دنبال تلافی و جنگ و دعوا