2777
2789
هزینشون زیاد نیست؟ 🥲

آره ولی دیگه چاره چیه🥲

اما خیلی قبولی دارنا هیچ تیمی اندازه اینا قبولی نداشته

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی بهم گفت این معروفا بدترن برنامه شخصی نمیدن🥲

نه بابا سیب ترش کارش درسته اصلا خودت برو تو تلگرام سرچ کن و عضو کانال شو یکی دو تا مشاور که نیستن یه عالمن تازه اگرم نخواستی مشاور بگیری مطالب مشاوره‌ای خوبی می‌زارن تو کانال نوتروفیل هم می‌زاره البته بستگی به پول خودت هم داره میشه کارهای دیگه ای هم کرد 

یکی بهم گفت این معروفا بدترن برنامه شخصی نمیدن🥲

ببین برنامه ای خوبه که مطابق با خودت باشه ، مشاوری خوبه که برنامه شخصی سازی شده بده به آدم نه اینکه هر هفته مجازی گزارش ها رو چک کنه یا برای همه دانش آموزا یه نسخه بپیچه و بره