2777
2789

من شب مهمون دارم میخوام فسنجون بذارم

پیازم تموم شده، این چند روزه اخراش بود هی گفتم یادم باشه رفتم بیرون بگیرم یادم رفت.

الان بد موقعست یکی دو ساعت دیگه میرم میخرم.

میشه الان گردو رو تفت بدم و بذارم بپذه بعد پیاز بزنم؟؟؟

توروخدا اگه اینکارو کردید بگید اوکیه؟؟؟

میخوام از الان بذارم حسابی جا بیفته

در کل دو یا سومین بارمم هست فسنجون میپذم

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

یه نفرم جواب نداد😐

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من تا حالا فسنجون نپختم ولی این کارو نکن

برای خورشتای دیگه دیدم که وقتی پیاز رو همون اول نریزی و...بعدش میاد بالا رو خورشت شناور میشه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

والا منم فسنجون پز حرفه ای نیستم نمیدونم😂 خب زودتر برو بخر چه کاریه تا دو ساعت دیگه وقتی مهمون تاری

اخه خلوته خیابون میترسم بدزدنم😂😂😂😂

بیخیال پس حاضر بشم برم بخرم ریسک نکنم

مرررررسی