دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
اما به نظرم ب شدت داره خودشو لاغر میکنه ولی باقیشون اندامشون عالیه هولیا خوشگله ولی جدیدا عمل های ریز کرده اگه از اول دیده باشی اینجوری نبود زاویه سازی و ....
فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم دارهدختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
بیشترش سناریوئه برا جذب مخاطب،ولی من چیزی که از برنامه ها ترک دیدم اینه که مثل ما نیستن همه چیو قایم کنن خیلی راحتن همه چیشونو میگن پس یکمیشم واقعی بود