2777
2789

همیشه کارشه همیشه جلوشون باهام بد حرف میزنه

توقع هم داره همیشه من زنگ برنگ حالشون بپرسم مریض بود رفتم دکتر عیادت گل بردم چند ماه مریض بودم دریغ از اینکه یه زنگ بزنه بپرسه حالمو الکی فقط به داداشش گفته من حالشو پرسیدم جوابمو نداده

من باید چجوری رفتار کنم

به شوهرت بگو من مریض بودم سراغی از من نگرفتن چرا توقع داری من همش زنگ بزنم بهشون؟ بهش محل نده کار خو ...

شوهرم اخلاقش عوض میشه فک میکنه کرم از منه من ساده ام اون‌سیاست داره جلو روم خوبه پشتم سوسه میاد

بعدم اینکه همش دروع میگه پشت سرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم اخلاقش عوض میشه فک میکنه کرم از منه من ساده ام اون‌سیاست داره جلو روم خوبه پشتم سوسه میادبعدم ...

دقیقا مادرشوهر و خواهر شوهر همینن ،دروغگو ها جلوی شوهرامون خودشونو می زنن به مظلومی ،هی میگن ما که کاری نکردیم ما که شما رو دوست داریم نمی دونیم چرا زنت با ما بد شده بعد هم نهایت کرم ریزی و عوضی بودنشون رو روی ما پیاده می کنن و آخرش هم ما میشیم آدم بده داستان 

شوهرت کم کم متوجه میشه ،همونطور که شوهر من متوجه شد

2805

من یه مدت طولانی خونشون نرفتم اونا هم شوهرمو پر می کردن میومد خونه با من الکی دعوا می کرد بعد از یه مدت بهش گفتم عزیزم ما زندگیمون خوبه مشکلی نداریم به خاطر حرف مردم تلخش نکن، اونم کم کم متوجه شد خانواده اش چه جوری زندگی ما رو به هم می ریزن