2777
2789

زندگی کنار خانوادم غیرممکنه ... 

مامانم پارلنویا داره توهم توطئنه و به شدت زن ستیز  مدام فکر میکنه همه ی زنای دنیا از بچه ی ۳/۴ساله تا.... قصد ازدواج با بابامو دارن حتی محارم ینی مادر پدرم  و من ... 

به شدت بددهنه به شددددددت  ینی پدرم باهاش زندگی میکنه و خیلی کم میاد سر میزنه  یا یچیزی میخوره  براررام ازخونه فرار کردم و اصلا نمیان وقتی ام بیان تحمل یکساعت مادرمو ندارن 

پدرمم مشکل اعصاب داره و کم از مادرم نداره 

حالا منننننننننننننن 😭😭😭😭😭😭😭 وای ک اشکام بندنمیاد  ۱۰ ماهه خونه پدرمم بادوتابچه داریم تحمل میکنیممممم  خیلی سختهههههه خیییییلی  جلوچشمم روزی هزاربار ب بچه ی سه ساله و یساله میگه الهی کفن شید یتیم شید الهی جوون مرگ شید و اینا حرفای روز مره اشه ک ب بچه های خودشم مدام میگه  

نمیدونم چجور دارم دووم میارم اما پدرم نمیزاره برگردم ب زندگی خودم بخاطر دعوای خودش و شوهرم و شکایت و دادگاه بازیشون   نفس کشیدن واسم سخته  شوهرمم دادگاه بهش حکم ازدواج مجدد داد و ازاین شهر رفت  مطمئنم ک خدایی نیست ک اگه بود یبار حداقل یبار نه صدای من ک صدای بچه های بی گناه و معصومم و میشنید 😭

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت میخواد دوباره ازدواج کنه؟ حداقل بچه هاروبده دست مادرشوهر خواهرشوهری کسی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خیلیی بده....خدایی یه روانشناسی روانپزشکی ببریدش

معلمه هیچ جوری ام نمیپذیره بیماره خودشم یه پا دکتر میدونه

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

حالا م لطف کن بچه ها بده شوهرت حداقل روحیشون نابودنکن تواین خانواده سمی

عزیزم فک میکنم مجرد یا کم سن و سالی  اگه مادربودی بچه ی سه ساله و یه ساله و رها نمیشدبکنی ... خواهرشوهر و جاری و کوفتم ندارم مادرشوهرمم زن عیاشیه